(FOTO) OTKRILA DA IMA 102 KILOGRAMA! Miljana upalila kameru i zumirala svoje telo: Evo kako sad izgleda - ZGADIĆE VAM SE ŽIVOT!

Autor:

Zadruga

01.09.2020

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezivo!

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Miljana Kulić

Učesnica rijalitija "Zadruga 3", kao i mnogih prethodnih na domaćim televizijama, Miljana Kulić, posle rijalitija se naglo ugojila, te već neko vreme pokušava da skine višak kilograma.

Ipak, čini se da joj to još ne polazi za rukom, sudeći po snimku koji je objavila na Insta storiju nakon koga su krenule reakcije njenih fanova: "Miksi više ne ličiš na sebe", "čini mi se da si sve deblja i deblja", "ja ne verujem i dalje da si sad ovo ti"....

 

Kulićeva je, podsetimo, u više navrata iznosila u javnost da ima preko 100 kilograma, te da je već neko vreme na dijeti.

- Imam 102,5 kilograma, kao mečka sam! Na šta sam se napravila bože me sačuvaj! Uskoro ću dovesti liniju do savršenstva - kazala je nedavno u "Narod pita".

Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brka

01.09.2020 12:20

Lažeš sestro, lažeš. Opet.