STANIJA ODLUČILA DA NAPRAVI DRASTIČNU PROMENU! Evo koju plastičnu operaciju je uradila tik pred ulazak u Zadrugu 4 - ZGRANUĆETE SE KAKO SAD IZGLEDA!

Autor:

Zadruga

01.09.2020

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokirala!

RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic
Stanija Dobrojević

Za manje od nedelju dana useliće se na velelepno imanje u Šimanovcima i još jednom okušati sreću u rijalitiju!

Stanija Dobrojević, najpoznatija srpska starleta, za manje od nedelju dana useliće se na velelepno imanje u Šimanovcima i još jednom okušati sreću u rijaliti programu „Zadruga“.

Za njeno učešće vlada veliko interesovanje, s obzirom na to da će se naći oči u oči sa svojim najvećim neprijateljem Kristijanom Golubovićem. Njih dvoje već godinama vode medijski rat, a nedavno su se dobro potkačili, pa su jedno drugom poručili da će se potruditi da boravak onog drugog u „Zadruzi“ bude veoma neprijatan!

Koliko je Staniji važno da sve bude pod konac i da sebe predstavi u najboljem svetlu, svedoči činjenica da je nedavno posetila estetskog hirurga, koji joj je uvećao grudi, jer starleta želi da izgleda perfektno, saznaje 

 

 

 

-Stanija će igrati na kartu seksepila u „Zadruzi“ jer je svoje telo dovela do savršenstva. Kupila je samo provokativnu garderobu, po kući će nositi seksi veš i planira da izludi muškarce, a posebno Kristijana, koji je u medijima pričao da nije bio zaljubljen u nju tokom zajedničkog boravka u rijalitiju „Farma“ - otkriva izvor blizak starleti za „Alo!“.

Golubović je pre nekoliko dana za naš list ispričao da Stanija ima finansijera iz Amerike koji je stariji gospodin, ali i da spava sa dedama kojima je kao krupije delila žetone. Ona mu je tada poručila da bi najbolje bilo da prestane da je proziva jer će otkriti sve što zna o njemu i poručila mu da ga u rijalitiju čekao pakao!

Kako će se razvijati njihov odnos i da li će se Stanija i Kristijan konačno obračunati u „Zadruzi“, videćemo od 6. septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Alma

01.09.2020 19:52

Kakav je to muskarac koji traca i pljuje javno po zenama,a svoju zenu je video samo na pauzama izmedju ulazaka i izlazaka iz zatvora - NIKAKAV... Svi znamo sta rade muskarci po zatvorima i kakav sex tamo upraznjavaju-bolje mu je da cuti i da ne blati zene- to govori o NJEMU i samo o NJEMU