Samo su se zagrlili u klubu: Maja se ovako pravda nakon što je uhvaćena sa Janjušem!

Autor: Pink.rs

Zadruga

30.08.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš sinoć su uhvaćeni kako se zajedno provode na jednom prestoničkom splavu.

RepublikaFoto: Printscreen
Maja i Janjuš

Njih dvoje su bili vrlo prisni, što se može videti na snimku, ali starleta tvrdi da se među njima ništa nije desilo, te da se nisu pomirili.

- Dragana i ja smo sinoć izašle, bile smo u klubu u separeu, a Janjuš sa svojim društvomu separeu pored. Videle smo ga i u jednom trenutku prišle smo da se javimo. Popričali smo najnormalnije, bila je glasna muzika i izgledalo je kao da šapućemo. Posle svega, nema potrebe da budemo neprijatelji ili da se ne javimo jedno drugom, da ne popričamo o situaciji posle svega, samo zbog priča šta će ljudi reći, da li smo zajedno ili ne - rekla je Maja za Pink.rs.

RepublikaFoto: Printscreen
Maja Marinković

- Mi nismo zajedno, samo smo se najnormalnije pozdravili i popričali o celoj situaciji. Ja ne mogu nikome da zabranim gde će ko da se kreće, niti da razmišljam o tome da li ćemo se nekada sresti slučajno. Nemam nikakav problem sa tim, to je slučajnost i ne vidim u čemu je problem što smo popričali i javili se jedno drugom. Bila sam vesela, u provodu, naravno da sam bila raspoložena, to je sve. Nema nikakve veze sa emocijama i da se poteže pitanje da li smo zajedno ili ne. Ja sam već komentarisala dosta puta tu temu - rekla je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srba

30.08.2020 08:34

A šta Janjuš traži po klubovima? I kako baš da budu u istom klubu i separe do separea? I šta ima da se oni pozdravljaju, grle, ljube i razgovaraju?