Uhvaćeni u provodu: Maja i Janjuš i dalje u vezi, njen otac besan kao ris, "ŠTA ONA TO RADI, ON IMA DETE"!

Autor: Kurir.rs

Zadruga

29.08.2020

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preljubnici iz Zadruge ponovo zajedno!

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Maja i Janjuš u provodu

Iako su aferu završili nakon završetka rijalitija, isplivao snimak Marka Janjuševića Janjuša u provodu sa Majom Marinković. 

Mnogi su sumnjali da se skrivaju, to se sada pokazalo kao istinito. Maja i Janjuš uhvaćeni su zajedno, nakon nekoliko nedelja koliko je prošlo od njihovog navodnog raskida.

RepublikaFoto: Printscreen
Maja Marinković

Oni su bez problema igrali i pevali pred svima, nisu skrivali da su zajedno, a sve vreme je Maja grlila svog, još uvek oženjenog, ljubavnika, dok je on pevao i gledao nju.

Maja Marinković pogazila je obećanje dato svom ocu Takiju i ponovo završila u naručju oženjenog Marka Janjuševića Janjuša, s kojim je pred milionima gledalaca otpočela strastvenu aferu u trećoj sezoni "Zadruge".

RepublikaFoto: printscreen
Marko Janjušević Janjuš

Kada je Taki saznao da su se Maja i Janjuš ponovo videli, bio je iznenađen i ostao je bez teksta.

- Kad je to izašlo?! Sinoć?! Ne znam, nisam ništa ni video, majke mi, ne znam za to! Gde su bili, sa kim?! Ma, ja sam bez komentara, stvarno van pameti! Katastrofa! Obećala mi je jednu stvar, a radi drugu... To ja niti podržavam, niti ću ikada da podržim! Moraće da mi objasni o čemu se radi, pošto mi je obećala jedno, a radi drugo... To je katastrofa! Ma, kakva ljubav, on čovek ima ženu i decu, nije to za nju, užas! To njoj nije potrebno - zaprepašćen je bio Taki, koji kaže da ga ćerka sve vreme uverava da je s Janjušem raskrstila.

RepublikaFoto: Aleksandar Nalbantjan
Taki sa ćerkom Majom

- Ona meni kaže da je na to stavljena tačka... Da li ona mene laže, a nikad me nije lagala... Ne znam. Ja njoj kažem:"Marija, nemoj da ti je slučajno palo na pamet", ona mi tvrdi:"Tata, na to je stavljena tačka". Katastrofa, moraće da mi sve objasni - iznenađen je bio Majin otac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Srba

30.08.2020 08:42

Šta ona to radi? Pokušava da mu rasturi brak.

Odgovori 10 0
Filip

30.08.2020 22:13

Nemoralna Maja misli da je interesantna sa Janjušem. Ne može se zakloniti iza reči: -"Ja sam se zaljubila".