"SVETA PETKA JOJ JE REKLA DA ME SAČEKA": Kristijan tvrdi da je njegova žena bila NEVINA do 28. godine, a da OVO neće imati do SMRTI!

Autor: Kurir, Republika

Zadruga

28.08.2020

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović kaže da je njegova žena Ivana bila nevina do 28. godine!

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Kristijan Golubović

Žestoki momak objašnjava da je ona čuvala svoju čednost za brak s njim zato što joj je Sveta Petka to savetovala u snu.

- Ivana je godinama bila sama, čekajući dan kada će se junak filma Vidimo se u čitulii" oženiti njome. Ona, mučenica, nije imala nijednog partnera pre mene, 28 godina je bila nevina. Kada mi je to rekla, pitao sam je: "Iz kog si ti manastira došla?" Tada mi je objasnila da me voli od svoje 15. godine i da me je čekala 13 godina. Rekao sam joj: "Koga, bre, ti čekas? Kriminalca? Mentola? Jesi li ti normalna?" A ona meni: "Znam ja šta radim, meni je sveta Petka u snu rekla: Sačekaj, kazaću ti kada da ga pozoveš". I tako je i bilo - ispričao je Kristijan. 

On je istakao da je njegova supruga veoma konzervativna, te da žestoko osuđuje devojke koje se provokativno oblače. Golubović smatra da Ivana nije stvorena da živi u 21. veku. 

- Moja žena kao da je iz 16. veka, kao da živi u doba inkvizicije. Bukvalno je u fazonu tražite veštice po šumama i spalite na lomači jer nose suknju iznad listova.

Bivši robijaš ističe da bi mu žena ostala verna do smrti, čak i kada bi on našao drugu devojku:

- Kada bih ja nju ostavio, ne bi imala drugog muškarca do groba. Ista je kao njena majka. Ostala je bez muža pre 32 godine, a tu ženu nikad niko nije video da priča sa muskarcem na ulici. Njih dve mi nikada neće oprostiti druženje sa Stanijom i Balerinom. Kada počnu da me fortaju zbog njih, iznervirale bi kita u moru, a ne mene.

lako zna da njegovoj supruzi smeta što ulazi u četvrtu sezonu "Zadruge" jer se boji da će je prevariti, Golubović ne odustaje od ideje da se u septembru preseli u Šimanovce na deset meseci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading