(VIDEO) Miljana usred emisije nasrnula na Zolu, voditeljka se "odsekla" od straha!

Autor:

Zadruga

27.08.2020

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić sinoć je gostovala u emisiji "Zadruga - Narod pita", gde se ne planirano pojavio i Lazar Čolić Zola. Sa njima u studiju je bio i Marko Janjušević Janjuš, a između ljubavnog para umalo da dođe do okršaja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana skočila na Zolu

Naime, Miljanu je naljutilo to što je Zola, dok je ona gostovala u emisiji, otišao na piće sa Borom Santanom, koji mu se u toku dana nije javljao.

Miljana je u toku emisije zamolila Janjuša da joj pozajmi telefon kako bi pozvala Zolu, a potom je urlala na njega i rekla mu da smesta dođe u emisiju.

Tako je i bilo, te je Zola u pola emisije bio gost, a Miljana je u jednom momentu krenula ka njemu kako bi se obračunala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dušici nimalo nije bilo prijatno

Dušica Jakovljević i Janjuš su reagovali kako ne bi došlo do incidenta, čak se i na voditeljkinom licu videlo koliko joj je neprijatno, da ne kažemo da se uplašila.

Ipak, nije bilo potrebe za tim, jer je Miksi samo savetovala Zolu:

- Ja tebe volim, ali ti nemaš svoj stav, čim te neko pozove, odmah juriš. Bora ti se ne javlja triput, jer kaže da ne može od obaveza i ide kod Milice Kemez, a ti umesto da podržiš svoju devojku u emisiji, odmah trčim čim te on pozove - rekla je Miljana, a potom se vratila na mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading