Svi su pričali da je Zola iskorišćava: Miljanin dečko rešio da demantuje hejtere, evo šta je uradio za nju!

Autor: Srbijadanas.rs

Zadruga

26.08.2020

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biša zadrugarka Miljana Kulić, milion puta do sada je pred milionskim auditorijumom obećala da nikada više neće biti u vezi sa Lazarom Čolićem Zolom, ali je ipak to ponovo učinila.

Foto: youtube.com/printscreen
Zola i Miljana

Ona je posle samo tri dana, koliko je provela na letovanju u Hurgadi, sela u avion i vratila se nazad svom bivšem-sadašnjem dečku, pa pomirenje brzo ovekovečila fotkom koju je postavila na Instagram stori što je zaprepastilo javnost, po ko zna koji put!

Od tog dana Miljana i Zola su nerazdvojni, a jedan korisnik TikToka ulovio ih je juče u centru Beograda. Iz priloženog snimka može se zaključiti da je došlo do određenih promena u njihovoj vezi.

Naime, Miljana je, kao i njena majka Marija, javno optužila Zolu da je samo finansijski iskorišćava, kao i da je ona sama finansirala sve njegove hirove, a sada se Čolić poput pravog džentlmena uhvatio za novčanik i platio račun u jednoj piceriji.

RepublikaFoto: Tiktok/ luka.vlahovic01
Miljana i Zola

- Sad samo Zola placa, Miljana švorc - prokomentarisao je autor snimka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

26.08.2020 12:28

On njoj potrošio ili naveo da potroši više desetina hiljada evra. A on njoj kupio burek.