Dosta su se izbegavali: Darko Tanasijević ugostiće večeras NJIH, mesecima se izbegavaju!

Autor:

Zadruga

25.08.2020

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će oboriti rekorde gčedanosti!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Darko Tanasijević

Odnos Branislava Radonića Brendona i Nikole Orozovića zasigurno je jedan od najintrigantnijih i najkomentarisanijih u trećoj sezoni "Zadruge", a upravo o njima dvoma biće reči i ove noći, u novom izdanju emisije "Zadruga - Narod pita" na Pinku.

Proteklih dana mnogo je kontradiktornosti vezano za njihov odnos - i dok Nikola svaki put svoja javna istupanja koristi da se maksimalno ogradi od Brendona i svima stavi do znanja da sa njim ne želi da ga spajaju, domaće medije preplavila su svedočenja neimenovanih izvora koji tvrde da se njih dvojica tajno viđaju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Brendon

Spekulacije je dodatno podgrejao Brendon, objavivši ničim izazvan njihovu staru fotku iz "Zadruge" kojom je, mnogi smatraju, želeo da ga isprovocira, a šta je zapravo istina, u kakvom su odnosu posle svega i šta jedan o drugom misle - otkrićemo u večerašnjoj emisiji.

RepublikaFoto: RTV Pink: Jelena B.
Nikola Orozović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading