DADOV OTAC MI JE REKAO DA ON NIJE ZA MENE! Zerina o vezi sa Glišićem: Njegovo nasilničko ponašanje došlo je do izražaja kad sam ostala u drugom stanju

Autor:

Zadruga

28.08.2020

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Zerina Hećo gostovala je u emisiji Darka Tanasijevića i tom prilikom otkrila sve detalje o jezivoj vezi sa pevačem Dadom Glišićem, zbog kojeg je doživela spontani pobačaj.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Zerina Hećo i Dado Glišić

- Njegovo nasilničko ponašanje došlo je do izražaja kada sam ostala u drugom stanju. Nisam znala da sam u drugom stanju. Saznala sam kada sam dobila spontani. Meni je njegov otac rekao da nije dobro da budem sa njim i da on nije dobar za mene - počela je priču Zerina, vidno potresena i na granici suza, te nastavila:

Zerina: Imao me je u kandžama, sve mi je određivao

- Njegov brat je primetio po njegovom ponašanju da se nešto dešava, a ja nisam znala da mu to nije prvi put i da je već imao problema s drugim devojkama. On je meni rekao šta ću da jedem, a njegov brat mu je rekao: "Je l' moguće da ti njoj određuješ šta će da jede". Zabranio mi je da radim reklame, da će on da me finansira, sve emisije i svaki kontakt je išao preko njega, prvo Dadi da se javite, pa ako on odobri, Zerina dolazi. Imao me je u kandžama, on je meni obećavao karijeru. Ja sam sa njim dosta naučila o muzici. Tu noć kad smo bili u Banjaluci on me je pretukao i zvao oca da dođe po mene. Doživela sam stres, bila sam sa njegovom majkom kada je prošlo 24 sata, a ja nisam znala da su on i majka u kontaktu. Oni su se dogovorili da me pošalju za Sarajevo - kazala je ona.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading