Ivana Šopić žešće oduvala bivše zadrugarke: Kritike bih prihvatila od Svete Petke, ali ne od NEMORALNE KIJE i STANIJE KARIKATURE!

Autor: Republika

Zadruga

24.08.2020

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šopić je gostovala na TV Pink u emisiji Narod pita, gde je između ostalog prokomentarisala Kiju i Staniju.

Foto: printscreen/TVPink
Ivana Šopić: Ne opraštam!

Darko je pitao Ivanu šta sada misli o Kiji Kockar i Staniji Dobrojević, sa kojima je imala sukob u toku trajanja "Zadruge".

-Nije bila samo Stanija, i Kija me je dirala. Ja ne opraštam. Mogu sve da tolerišem, samo nemoj da me neko dira. Ona je rekla Stefanu da se seti ko si i šta si. Svima je jasno da je aludirala da nisam dobra za njega. Tu kritiku bih prihvatila od Svete Petke. Osobi koja nije moralnija od mene, neću da ćutim. Ja sam za 10 meseci imala dva momka, Filipa i Stefana, sa Janjušem sam se bliže družila. Ona je kao udata imala 4 momka za 10 meseci. Niti su toliko dobri prijatelji, niti se mešam u to prijateljstvo, nema potrebe da mi se meša u vezu. Stanija mi je karikatura, smešna mi je. Bila mi je smešna da je sprdam, glava joj je kao buldog od botoksa. Meni je ona najzgodnija riba, idol mi je što se tiče telesnih proporcija. Idi na kartu gde ćeš da me dobiješ, slikaj g*zicu. Smešno mi je da primam moralne kritike od Kije i Stanije - rekla je Ivana.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Toma

24.08.2020 10:24

Nemoralna Šopićka nije dostojna cipele da im očisti.

Odgovori 11 1
Anđelko

25.08.2020 09:29

Šopićka može da mašta da bude poznata kao Stanija ili Kija.