Dragana Mitar našla novog sponzora: Našla zamenu za Eda!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danima se spekulisalo ko je novi dečko Dragane Mitar, a javnost je zaintrigiralo to što o njemu nije želela da priča, ali se pominjalo da ju je počastio skupocenim poklonima.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Dragana Mitar

Naime, u pitanju je izvesni Ðorđe, a iako je bivša zadrugarka pokušavala da sakrije njegov identitet, ipak se saznalo ko je u pitanju.

- Dragana nije želela da javnost tako brzo sazna za nju i Đoleta. Svakako je veoma zaljubljena, on još više. Ispunjava joj svaku želju, a njenog sina Jovana vodi svuda sa sobom. Drago nam je da je najzad stavila tačku na Edisa Fetića, koji ju je samo unazadio - kaže Draganina drugarica i dodaje:

 Đole je baš široke ruke i sve joj kupuje, čak joj je dao i svoja kola da vozi, kaže Draganina drugarica

- Đole je baš široke ruke i sve joj kupuje, čak joj je dao i njegova kola da vozi. Poznavajući Gagu, mislim da će ovo potrajati i da je najzad našla pravog dečka.

 

Inače, Dragana je objavila fotku na kojoj se vidi ruka muškarca, a ono što se primećuje je skupoceni sat. Poznato je i da Fetić, njen nekadašnji ljubavnik iz "Zadruge 3", takođe voli satove, pa je ovo očigledno sličnost koju poseduju obojica.

Uživaju na Zlatiboru i Jovan je sa njima

Bivša zadrugarka Dragana Mitar otputovala je na Zlatibor, ali tamo nije otišla sama. Ona je na putovanje krenula sa sinom Jovanom, ali i sa novim dečkom Đoletom! Sudeći po fotografijama koje kruže društvenim mrežama, Mitrovljeva se ludo provodi u čistom luksuzu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading