IZAŠLO SVE NA VIDELO! LEPI MIĆA DOVODI DEVOJKE NA SE*S.. Poznati pevač progovorio i otkrio sve prljave detalje!

Autor: Kurir

Zadruga

21.08.2020

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Lepi Mića

Miloš Bojanić je učestvovao u trećoj sezoni "Zadruge", a sada je za domaće medije progovorio o odnosu sa Lepim Mićom, kao i o samom učešću u rijalitiju.

- Kad bi ja ispričao šta je to to bi bilo ludilo. Gledaoci ne vide ono što treba: život koji se tamo živi, kuhinju, toalet i ostala čuda. To je katastrofa. Ja sam bio mesec dana i pobegao. Svaka priča ima početak, razradu i zaključak. Tamo prolaze ljubavne priče, a sa kim ja u 70 godina to da imam, to je van pameti. - rekao je Miloš, pa se osvrnuo na učešće na "Farmi":

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miloš Bojanić

- To u čemu sam ja učestvovao je pravi projekat. Ovo danas nema koncepciju. Lepi Mića je glavni scenarista, provodažija. On dovodi te devojke na s*ks. To se kaže makro. On je namazani sarajevski lopov. On njime ne kaže "idi tamo, imaj s*ks", ali namazan je. On tu talasa, drži govor, glavnu reč i svi su shvatili da moraju da kleče ispred Miće. - rekao je Bojanić, pa pomenuo i Zoricu Marković:

- Zorica je ozbiljna priča. Nije ona u ovom klišeu, niti može da bude tu. Sigurno ima neke interne dogovore. - dodao je pa rekao koga bi voleo da vidi u rijalitiju:

 

- Čedu Jovanovića, Čanka, popove, ozbiljne kriminalce. Intelektualce sa kim bih mogao na jednakom nivou da se nadmećem i da imam teme, a ne ove koji su došli do zida i nemaju kud. To im je jedini izvor primanja i to zloupotrebljavaju. Znači, ja bih voleo da mi dođe Čanak i da ga ja pitam gde su naše pare, pa Čedu da vidim čime se on to bavio. Da se sudarim sa njima, a ne sa ovima. Ja ne mogu da prodajem ljubavne scene, nikada se nisam time bavio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Čeda

23.08.2020 13:02

Sve je tačno Miloš kazao. Lepi Mićo dovodi lake devojke u Zadrugu. I posle tamo rukovodi sa njima. To je svakome jasno.

Kuki

23.08.2020 15:30

Lepi Mićo se zaista tako ponaša.