Skitaju po Zemunu: Brendon i Orozović uhvaćeni u automobilu, Nikola kasnije urlao na Radonića da ne odlazi!

Autor: Pink.rs

Zadruga

19.08.2020

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raskrinkani!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Brenson i Orozović

Bivši zadrugari Branislav Radonić Brendon i Nikola Orozović, kako je poznato, su se rastali u lošim odnosima po izlasku iz ,,Zadruge 3“, a sada je isplivala priča da su se Nikola i Brendon navodno ipak viđali i posle izlaska sa velelepnog imanja.

Podsetimo, Brendon i Orozović imali su korektnu i, kako su ostali zadrugari primetili, poprilično prisnu komunikaciju, a onda se preko noći sve promenilo, te je Nikola počeo da viče, urla, pa je i nekoliko puta pravio pravi rusvaj lomeći krevet svog cimera.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Nikola Orozović

"Nikola i Brendon se tajno viđaju, svi znaju da Brendon živi u "Yu biznis centru", viđali smo Orozovića da ga čeka u kolima i da odlaze ka Zemunu i to nekoliko puta. Orozović vozi kabriolet, a Brendona znamo iz komšiluka i njegov glas nam je dobro poznat svima ovde. Nikome se ne javlja i nije komunikativan mnogo, ali pre dve noći su sedeli u kolima i nešto su se glasno raspravljali, Brendon mu je govorio više puta: "Kada ćeš prestati da me u javnosti predstavljaš kao nekog zlikovca, a privatno mi se izvinjavaš i tražiš savete?“, a onda je izašao iz kola. Orozović je krenuo za njim i uhvatio ga za ruku da stane, počeo je i on da viče. Mi držimo lokal ovde i to se odvijalo baš ispred naše radnje. Brendon uvek izlazi sa kačketom, ali ima prepoznatljiv glas, pa nam je sve to dodatno privuklo pažnju" ispričao je Brendonov komšija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading