JEZIVO! Oglasila se starletina majka: Zerina laže da ima rak, vara narod zbog para!

Autor:

Zadruga

20.08.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Jelena Krunić oglasila se na Instagramu i iznela šokantne tvrdnje o Zerini Hećo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zerina Hećo

Ona je objavila prepisku sa Zerininom majkom Sanelom Mašić gde je ona izjavila da njena ćerka laže ljude da ima rak kako bi je sažaljevali i davali joj novac.

 

-Znači, tako je izlagala narod da joj daju pare, čega rak, jao, kako laže, vara narod. Ona je užas, hoće da je ljudi sažaljevaju. Znači, dno dna šta ona radi - napisala je Zerinina mama u četu sa Krunićevom.

Nakon prepiske Jelena je izjavila da ima i Zerininu fotografiju na kojoj leži mrtva pijana i sa tabletama koju ne želi da objavi, ali je zamolila da je ne vuče za jezik.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Krunić

- Ti si, devojko, bolesna, zrela za psihijatra, sram te bilo! Zerina, prestani da me pljuješ jer protiv tebe imam dokaze - dodala je Krunićka.

Nakon ovog jezivog poteza Zerina je odmah pozvala majku Sanelu da bi je pitala da li je to ona izjavila, na šta joj je majka rekla da to nije napisala ona i da joj je hakovan profil.

Zerina: Majka, zašto si me izdala?!

Kada je Zerina saznala da je Jelena Krunić javno objavila prepisku sa njenom majkom, doživela je nervni slom i kroz urlike izrazila nevericu. - Mama, šta je ovo, mama, zašto, mama, zašto si me izdala?! Hvala ti, moja prijateljice Ivana, što si mi zabila nož u leđa. Da li ste svesni šta mi radite? Više ne mogu da izdržim. Zbog svega ovog mogu da mi oduzmu zaradu! Mogu da mi oduzmu ćerku!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nada

20.08.2020 08:08

Zerina laže da ima rak i da prima hemioterapiju. Vara naivni narod zbog para.

Odgovori 15 1
Anđelko

20.08.2020 12:54

Zerina je uvek varala i uvek lagala. A glumi za Oskara.