ONA JE ŽENA BEZ ZANIMANJA! Mima žestoko udarila na Jelenu Pešić

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mima Živković ne krije netrpeljivost koju oseća prema bivšoj cimerki Jeleni Pešić, pa ju je javno prozvala preko Instagrama.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mima Živković

Pevačica iz Pukovca poznata je po tome da nema dlake na jeziku i da svima sve saspe u lice. Kako nije imala prilike da se sretne sa Pešićevom oči u oči, ona je, gledajući emisiju "Zadruga - narod pita", u kojoj je Pešićka bila jedna od gošći, oplela po njoj putem Instagrama i nije štedela "komplimente".

Mima: Ona ne može da bude voditeljka jer ne zna da sastavi rečenicu

 

- Ajde, ljudi, OK, neka sam ja i ovo i ono, neka kažu svašta. Ama, mene zanima koje je njeno zanimanje? Šta je ona po struci? Za šta je talentovana? Kaže, moji fanovi? Čega fanovi? Stvarno me to zanima! Majke mi moje. Uđeš u rijaliti kao fitnes trener, pevač, šoumen, frizer. Ali zbog čega je ova devojka ušla i o čemu ona priča? Da bude voditelj, ne zna da sastavi rečenicu. Neko mora i treći da bude da bi došao do izražaja. E, moja Srbijo, stajalo je na Miminom profilu uz fotografiju Jelene Pešić.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kuki

18.08.2020 07:30

Mima je iznela očigledne laži. Sramota je iznositi laži. Videli smo u Zadruzi da Jelena može da bude voditeljka. Svako ko je je već radio ima zanimanje. Zanimanje se u životu više puta menja.

Odgovori 13 2
Srba

18.08.2020 21:08

A Mima kao ima zanimanje i vredna je? Domaćica?