"Za ovo što me nazivaš magistralom, dobijaš tužbu": Pavle se ukljućio sinoć u "Zadruga - Narod pita" i žestoko se posvađao sa Draganom, orio se Pinkov studio!

Autor:

Zadruga

15.08.2020

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti u sinoćnjoj emisiji "Narod pita" su bivši učesnici "Zadruge 3", Dragana Mitar i Marko Đedović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pavle i Dragana

U program se uključio Pavle Jovanović, bivši dečko Dragane Mitar, koji je imao mnogo toga da iznese na račun učesnice rijalitija.

- Želim da kažem, prvo kada sam ušao u "Zadrugu 2" rekao sam da je najsavršenija žena. Sada mislim da je dno dna. Sramota me je što sam ikad bio sa takvom osobom. Za Marka ne mogu da kažem ništa lepo. Pre "Zadruge 2" za njega nisam čuo ni video, ni dok sam se zabavljao sa "gospođicom magistralom"? Pitao me za Sanju Stanković, pa kad sam mu dao izjavu on je napisao da sam rekao da je bila sa fudbalerima i političarima. Pričala mi je da se taj auto nalazi u Novom Pazaru - govorio je Pavle.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar

- Ti si živ, ne mogu da verujem. Čovek vaskrsnuo. Nisi tema, ja te nisam pominjala. Mislila sam da si se oženio, da si postao tata. Voli me i dalje u tišini, hvala ti puno. Bio si ovde u emisiji, svašta si pričao o meni i Edu. Upućen si u moj život, mog bivšeg muža. Video sam da si postao potrčko, nosiš kofere Marku i Luni. Samo neke bivše budaletine mogu da se jave. Mislim da je tvoja devojka ponosna što si se uključio. Napiši knjigu o meni - rekla je Dragana.

Dragana je takođe dodala da će tužiti Pavla, jer je naziva "magistralom", a kako je izgledao njihov sukob pogledajte u video snimku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Urke

15.08.2020 18:35

Dragana mala, cela magistrala.

Odgovori 10 1
Second hand

15.08.2020 20:08

Od sada je sinonim za prostitutka, Magistrala!!!