BEZ DLAKE NA JEZIKU! Tara u LAJVU: "Luna me je otpratila kada..." Otkrila i zašto ne priča s Davidom!

Autor: srbijadanas.com, republika.rs

Zadruga

13.08.2020

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga 3", Tara Simov se uključila uživo putem Instagrama i na taj način komunicirala sa svojim pratiocima, odgovaraći i na neka pitanja.

RepublikaFoto: instagram.com/_tarasimov
Tara Simov

Tara je objasnila da ima tetovažu koja joj je takoreći ostala od bivšeg verenika. On joj je rekao da je ona njegova poslednja emocija, a kako je njoj to bilo simpatično, kao što je i dan danas, uradila je tu tetovažu.

Na pitanje da li ulazi u "Zadrugu 4", Tara je momentalno potvrdno odgovorilo, time oduševivši svoje fanove, a cilj joj je da zaradi dodatno novac.

 

Mnoge je zanimalo sa kim je u kontaktu, pa je tako Tara rekla da se čuje sa Erminom Pašović, da Marko Janjušević Janjuš i ona razmenjuju lajkove na Instagramu, ali i da se i dalje druži sa Anom Korać. Međutim, ono što je pojedine iznenadilo jeste da sa Davidom Dragojevićem nije u komunikaciji:

RepublikaFoto: instagram.com/_tarasimov
Tara Simov

- Nismo u ok odnosima, ljut je - objasnila je Tara.

- Da li se čuješ sa Lunom - bilo je još jedno od pitanja.

- Ne čujem se s Lunom. Bili smo Luna, Marko i ja ok u celoj "Zadruzi", pozdravili smo se na finalu. Oni se posle nisu javljali, a nisam ni ja. Luna me je otpratila kad sam se slikala sa Nenadom - rekla je Simova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading