Progovorila o Vesni I Đoletu: Evo šta Anabela sada kaže nakon što je u rijalitiju izjavila da je Đoganijeva ispod mosta!

Autor:

Zadruga

13.08.2020

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opet o Đoganijevima...

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

Anabela Atijas je progovorila i o kolegama i kako su oni reagovali kako su reagovale na njeno učešće u rijalitiju.

- Dosta imena je bilo, svi su me podržali. Osećali su to što su videli, misle da su me bolje upotnali. Niko mi nije rekao da sam ga razočarala, niko normalan ne bi dozvolio sebi da zameri ili da ne osudi ono što se meni desilo. Naročito žena da ne osudi nasilje nad ženama - pričala je Anabela.

Naglasili su da je Ljuba Aličić osudio Marka Miljkovića i njegovo ponašanje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

- On je legenda, mislim da veliki ljudi to tako rade. Na primer, i Lidija Vukićević, da ne nabrajam sad - dodala je ona.

- Slađa, Vesna, Đole... Mnogi su zaboravili da je sve bilo u medijima. Ali nema više nikakvog prepucavanja, iznela sam sve što je već bilo javno - nadovezala se Anabela.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Vesna i Đole

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dolores

14.08.2020 19:36

Zlobela nebitna, usla da se malo vrati u zizu javnosti sa starom pričom o nasilju prije 20 god... Ma koga to zanima... Djoganijevi joj stalno u glavi, pa oni su je stvorili, tko je ona bila bez njih, nitko... Ostala bi Razija Bukva cili život... Kao i danas bez njih je nitko jer je nikakva pjevačica cijeli život... Antitalent.... Pa joj je tribala Zadruga zbog love i zize javnosti... Bljak...