Očekuje se sukob Anabele i Miljane: Produkcija "Zadruge" izdala saopštenje koje je sve šokiralo!

Autor:

Zadruga

12.08.2020

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove srede u emisiji "Zadruga - Narod pita" voditelj Darko Tanasijević ugostiće Anabelu Atijas, Miljanu Kulić i Stefana Karića.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Anabela

Anabela je nedavno odlučila da zauvek prekine odnos sa ćerkom Lunom Đogani, a šuška se i da ju je tužio Lunin dečko Marko Miljković s kojim se Atijasova redovno svađala u "Zadruzi".

Takođe, nedavno je isplivala i prepiska u kojoj Marko govori da mrzi Anabelu i nagovara fanove da je napadaju. Šta će ona reći na sve ovo, kao i na ostale teme, saznaćemo večeras.

Miljana Kulić redovno bez dlake na jeziku iznosi svoje stavove, a tako je i u slučaju Anabele Atijas s kojom se nedavno svađala baš u emisiji "Zadruga - Narod pita" kada se uključila uživo u program. Šta će biti ovoga puta kada se sretnu oči u oči, ostaje nam da vidimo.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Stefan Karić

Stefan Karić nedavno je raskinuo vezu sa Ivanom Šopić posle čega je u svoj porodični dom ugostio Mensura Ajdarpašića. Kako to izgleda, kao i šta je još novo u Stefanovom životu, ove noći imaćemo priliku da čujemo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mina

12.08.2020 14:28

Znaci Lepi Mica sinoc imao uvod da bi dobra majka mogla da kuka veceras kako Marko nagovara fanove pa jesmo li mi neke veverice sram vas bilo

Dolores

12.08.2020 19:44

@Mina - Bravo za komentar, točno tako, Miče pripremio teren za večeras, pranje se nastavlja, ma ni sva mora svita ne mogu oprati Zlobelu.