Anabelina mama Jadranka se uključila u "Zadruga - Narod pita": Nastao haos u emisiji, gosti napustili studio!

Autor:

Zadruga

09.08.2020

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabelina mama napravila haos u studiju!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana napravila haos zbog Anabeline mame

Uputila je najlepše reči Anabelinom prijatelju, Mirku. Uživo u programu imali smo uključenje majke Anabele Atijas, Jadranka.

Miljana je u tom momentu napustila studio, jer nije želela da sluša.

- Darko, pozdravila bih te. Ove tri godine ne bih poželela nikome. Zahvalila bih se Mirku za sve, tako se ponašaju prijatelji, hvala njegovoj majci što ga je rodila - govorila je Anabelina majka.

- Majka prvo razmisli da li je detetu dobro. Nisu sve majke hrabre kao Anabela, da stane uz svoje dete i kada ne podržava postupke deteta. Ružno je što jedna majka pokušava drugu ženu da napravi nemajkom! Miljanina majka je njoj želela sve najbolje, ali smo videli njeno poštovanje prema majci. Marija je završavala i u bolnici. Ja se njoj divim - dodala je Jadranka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

- Imala sam priliku da slušam Erminu. Ona je kao golub preletač. Za takvu osobu se kaže da je mahaluša, ide od kuće do kuće, ogovara i zakuvava. Pitala bih je, s obzirom da ima porodicu, kako je upoznala Anabelu toliko dobro kada nije bila u njenoj blizini, da zna iz prve ruke šta je ona radila? Daje sud o ženi koja je majka 25 godina - nastavljala je Anabelina majka.

- Informacije sam dobila od njenih najbližih ljudi. Vi sada štite svoju ćerku, to je normalno. Vi ste ostavili svoju decu i otišli u Svedsku - odgovorila je Ermina.

- Nije pitanje šta, nego ko kaže. Trebala si steći neke manire - dodala je Jadranka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

- Zašto je ta ista Jadranka koja je slala pisma podrške Luni i Slobi? - pitala je Miljana.

- Miljana, ni ti nisi ispoštovala svoju majku, kao što ni Luna nije svoju. Zbog Lune smo prošli golgotu! - odgovorila je Lunina baka.

- Miljana, što te tvoja majka nije skinula sa one stvari Zole? Na kraju te je pljunula! - dodao je Mirko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading