Osman objavio rat Ermini i Kulićki, one ga urnisale: Miljana: Čika Osmane, izvadi silikone iz usana, Karić: Sve bih vam je*ao, ali vas preskačem!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić žestoko je zaratio sa Miljanom Kulić i Erminom Pašović, a onda su ga njih dve raskrinkale i javno odale njegove tajne koje nikako nije želeo da dospeju u javnost. Sve je počelo tokom emisije "Zadruga - narod pita". Bošnjačka starleta oplela je nikad žešće po odnosu Stefana Karića i Mensura Ajdarpašića, te je dotakla i Osmana Karića, što se njemu nije svidelo, pa je uzvratio kontrapotez.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/printscreen/TVPink

Naime, Pašovićeva nije imala lepe reči za porodicu Karić i njih je javno isprozivala tako što je napala Mensura da im se uvalio na gajbu i da su ga oni rastavili od Mine.

- Da li si trošio Minin novac? Ispada da si bio s njom dok nije ostala bez novca, a onda je šutnuo i uvalio se kod Karića! Osman te je savetovao da šutneš Minu jer je bila prostitutka, da ti on nađe neku babu s parama. Isto radi i sa sinom, njega je odvojio od Ivane Šopić. Ofarbani nema granice, smetaju mu sve lepe i atraktivne devojke. Ti i nisi za bolje. Tamo gde si sada, tamo i pripadaš - pričala je Ermina dojučerašnjem cimeru, a onda se oglasio i Osman, koji je uzvratio brutalan udarac Ermini.

Naime, on je na Instagram profilu okačio Ermininu fotografiju uz žestoku poruku.

- Ermina, i tatu i mamu i oba kera, sve na gomilu, tebe neću, nisi moj tip - napisao je Osman.

 Miljana: Matora drtina koji sa 60 godina piše o meni, proziva me zbog kilaže! Kose mu ponestaje, mislim da će i to morati da krpi i zakrpi

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/facebook.com/Ermina Mina Pasovic

Voditelj Darko Tanasijević pročitao je u emisiji "Zadruga - narod pita" komentar Osmana Karića o Ermini Pašović na koji je ona burno odreagovala, ali podršku joj je pružila Miljana Kulić, koja se telefonski uključila u program uživo.

- Ja mislim da bi trebalo da se pozabavi drugim stvarima, a ne da igra rijaliti preko Instagrama - odbrusila je Ermina, a onda je Miljana postavila pitanje Mensuru, aludirajući da on ima gej-seks s Osmanom i Stefanom:

- Ko je bolje, Karinjo, stari ili mladi - upitala je Miljana, na šta se nadovezala Pašovićka:

- On voli sendvič, Miljana. Mene bi bilo sramota! Otišao kod Karića, pa za slavu objavio trpezu i sve, imaš li trunku sramote? On je zaljubljen u Karića - dobacila je Ermina.

RepublikaFoto: www.instagram.com

Potom je Darko pročitao i Osmanov komentar za Miljanu, koja je bila na telefonskoj vezi, pa mu se tim povodom obratila.

- Svinjo, tebi tatu vepra u usta i mamu po potrebi - napisao je Osman, a onda je Miksi imala da mu poruči nešto u svom stilu:

- Matora drtina koji sa 60 godina piše o meni, proziva me zbog kilaže! Kose mu ponestaje, mislim da će i to morati da krpi i zakrpi. Čika Osmane, gde radiš botoks i da li si planirao, čika Karinjo, da izvadiš silikone iz usana - odbrusila je Miljana.

Nakon ovoga Karić nije nastavio rat s Miljanom i Erminom, ali, kako smo saznali, on je pukao zbog uvreda, jako je ljut i sprema osvetu za ove dve zadrugarke i bivše cimerke sina Stefana. On prikuplja detalje vezane za obe kako bi mogao da ih raskrinka i uništi. Biće tu mnogo prepiska, slika i svega onoga što može da ih kompromituje u javnosti.

Foto: facebook.com/Ermina Mina Pasovic

Ermina: Anabela je provokator!

Ermina Pašović je u emisiji "Zadruga - narod pita" progovorila i o odnosu s Anabelom Atijas, koji je bio promenljiv tokom trajanja "Zadruge 3".
Voditelj Darko Tanasijević ju je upitao kakvo mišljenje ima o Anabeli i da li su imale kontakt nakon svega.
- Nismo imale kontakt, ja sam išla linijom manjeg otpora, ne odobravam Anabeline stavove o toj vezi Lune i Marka. Ona ne treba da podržava, ali treba da ispoštuje. Svaki put je podbadala i zabadala za stolom. Ona je jedan provokator - rekla je Ermina.

Foto: RTV Pink, Ivan R.

Mina: Mensur nije gej!

Mina Vrbaški stala je u odbranu bivšeg dečka nakon izjave Ermine Pašović da je on slao slike polnog organa gej-momcima.
Starleta je tokom sukoba s Crnogorcem iznela tvrdnje da je on radio svašta pre ulaska u "Zadrugu 3", kao i da ima sklonosti prema muškom polu.
Međutim, to nije sve, Ermina je tvrdila i dovela u sumnju prijateljstvo Stefana Karića i Mensura, budući da kršni Crnogorac nakon raskida sa Minom Vrbaški živi kod njega.
Povodom Ermininih izjava oglasila se i Mina na instastoriju i tvrdila da je Pašovićeva sve slagala.
- Ovo što Ermina priča jesu laži - napisala je Mina.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zmaj

06.08.2020 14:04

I čika Osman sebe predlaže za rijaliti.