KULIĆEVA OTKRILA KROZ KAKAV JE PAKAO PROŠLA: Zola je drogiran snimao mog sina zbog lajkova, tukao me zato što nisam vraćala njegove dugove!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najskandaloznija rijaliti-zvezda Miljana Kulić, koju je publika poslednji put gledala u "Zadruzi 3", najavljivala je sa dečkom Lazarom Čolićem Zolom učešće u četvrtoj sezoni popularnog rijalitija, međutim, njihovoj vezi došao je kraj.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Miljana Kulić

Miljana je zbog toga odlučila da progovori o svim problemima koje je imala sa njim, te je u emisiji "Narod pita" ispričala kako njegova navodna ljubav prema njenom sinu Željku nije iskrena, kao i da je, po njenim tvrdnjama, Zola i dalje svakodnevno pod uticajem psihoaktivnih supstanci.

- Desilo se da odemo u Bosnu, nekoliko dana smo bili tamo, 10-15 dana. Nisam mogla bez deteta da izdržim. On je snimao mog sina za instastori, kako ga voli i ostalo, da bi dobio pratioce. Poslao je mom drugu da se "nafurnjao, ne zna gde je". Konzumirao je i travu i ono drugo, a sedi sa mojim detetom. Kad je uzimao novac u kockarnici, upoznavao je ljude koji bi mu to dali - rekla je Miljana i potom objasnila kako je Lazar fizički nasrnuo na nju kada je shvatio da ona ne želi da plaća njegova dugovanja zbog kocke.

- Kad je video da nema ništa od novca od mene, bacao je ključeve od stana, moj punjač. Izašao je iz kuće, ja sam krenula za njim, poslao me je u pm. Meni nije bilo jasno zbog čega, sedeo je u kući do tad. Bez gaća, u haljini sam krenula da trčim za njim na ulicu. Počeo je da me šutira, da me vuče za ruke. Komšinica je pozvala policiju. Ja ne mogu na silu nikog da vratim, htela sam objašnjenje. Govorio mi je da sam psihopata jer je shvatio da neću da mu vraćam dugove - objasnila je Miljana.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Miljana: Navukao me je na kocku! U torbi imam 3.000 dinara, taman za aparate

Kako rijaliti-zvezda navodi, Zola ju je naveo na to da se i ona oda poroku, te je počela da se kocka.

- Ja nikada nisam kockala, dok me on nije navukao. On me je navukao na kocku. Plakala sam noćima i molila ga da to ne radi, da će razboleti majku. Njega to ne zanima, kleo se da neće ići. Ja ne mogu da sedim pored čoveka koji psuje svece, sumpor, sunce - rekla je Miljana.

Pored Kulićeve, u studiju su gostovali Lepi Mića, Marko Janjušević Janjuš i Ivana Šopić, a žestoka četvorka je više puta napravila opšti haos u studiju.

Kad je video da nema ništa od novca od mene, izašao je iz kuće. Bez gaća, u haljini sam krenula da trčim za njim na ulicu. Počeo je da me šutira, da me vuče za ruke, rekla je Miljana

Kako je Mića optužio Janjuša da izmišlja da ima koronavirus, Miljana je odlučila da obavi pregled uživo u programu, pa je ustala i opipala Janjuša. Konstatovala je da je sve OK i u najboljem redu. Miljanu je voditelj zamolio da pokaže sadržaj torbe, nakon čega je ona dokazala da zaista ima problem sa kockom.

- Punjač, čokoladice, nekoliko kutijica cigareta... Da vidim koliko novca imam u torbi. Oko 3.000 dinara ima, taman za aparate - otkrila je Miljana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Idem na liposukciju, kao vepar sam!

Miljana kaže da je rešila da kilažu dovede u red, kao i da će se podvrgnuti estetskom zahvatu u tom cilju.

- Gledaj na šta ličim, 102 kilograma imam. Kad je došao moj otac, u stanu zadimljeno, na stolu pica, palačinke, on je mene samo tovio, a zašto? Pa da me niko ne bi hteo. Ja sam ispadala budala jer sam ponavljala 20 puta isto, pravio me na vepra, ali sad ću da idem na liposukciju. I ja bih sebe iskoristila da sam muško.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivana se Janjušu svetila s Karićem

Miljana je na samom početku emisije napala Ivanu Šopić.

- Mislim da se Ivana Šopić smuvala s Karićem samo iz osvete Janjušu, a onda on u inat njoj sa Majom - počela je Miljana.

- Ne sviđa mi se najava, Darko - rekla je Ivana.

- Zašto ti se ne sviđa? Jesi se muvala sa Janjušem, čak si mu i slala poruke preko Zole, on mi je pričao - dodala je Miljana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mića: Tomović se plaši Kristijana

Tema koja je goruća proteklih dana je neočekivani sukob Lepog Miće, Kristijana Golubovića i Vladimira Tomovića.

- Ne plašim se ja nikoga, Tomović se plaši Kristijana, neka njemu krade budžet, a ne Reljiću, onda je frajer! Pokušava namerno da napravi svađu, sve je iscenirao, ljubomoran je, posesivan! Ja Tomovića bolim, ne može me ocima gledati! Vidi se ko je vera, ko nevera - objasnio je Mića.

Mića: Janjuš je i dalje s Majom!

Lepi Mića tvrdi da su bivši zadrugari Maja i Janjuš u vezi iako su oboje za javnost izjavili da su prekinuli aferu.

- Janjuš je i danas sa Majom u vezi, trebali su da idu na Durmitor, Dragana Mitar ih je pokrivala. Sinoć su bili paparaci koje ste zvali. Dragana Mitar je paravan. Maja i Janjuš su bili zajedno na ručku, ja se kunem u očev grob - rekao je Mića.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading