TRČALA SAM ZA NJIM BEZ GAĆICA! Šokantno priznanje Miljane Kulić: LUNA I JA SMO DNO DNA!

Autor: kurir,rs, Republika

Zadruga

02.08.2020

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić pričala je o svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli, a i drugi zadrugari dali su svoj sud.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić

- On je bio moj prijatelj i dan danas jeste. Nisam se videla sa njim jer je u drugom gradu, inače bih. On je jako dobar čovek - rekla je Ivana Šopić, a Miljana se nadovezala:

- On je ulizica, ušao je u rijaliti da napada majku i mene, on vodi rat sa nama - rekla je ona.

- Ja Zolu ne volim, to je bila opsesija. Ja sam upropaštavala sebe 2, 3 godine. Ja sam rekla za sebe da sam dno dna, kao Luna, ali ja nisam majci okrenula leđa. Luna bar nije upropastila sebe - rekla je Miljana, pa dodala:

- Pozvao me u Bosnu, bila sam nekoliko dana sa njim, pa nisam mogla da izdržim bez deteta. Kada me pozvao, zvao me jer zna da ulazim u Zadrugu 4. Terao me da jedem, spavam do pet, da idemo u kladionicu... Koristio je svaku priliku da snima sa mojim sinom "storije", to objavi i ljudi pomisle da je divan i brižan. On je došao kod mene kući, a za sve imam svedoke - navela je ona u jednom dahu pa dodala:

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Zola i Miljana

 
- On se obraćao drugu na Željkov rođendan preko mog profila, govorio je da se "nafurnjao" i da ne zna gde je. Koristio je travu i ono drugo, kada dobije novac u kockarnici. Tu upoznaje ljude koji mogu to da mu daju. Njegov drug je tražio novac od mene. On je bacio ključeve od stana, izašao, oterao me u ... i meni nije bilo jasno zbog čega. Moja majka je bila svedok svega. U tom trenutku sam bez gaća krenula za njim da trčim, imala sam samo haljinu preko. Kada sam ga zaustavila, počeo je da me vuče za ruke, šutira u nogu, pa me je komšinica prevezla, pozvala policiju i rekla da se desio incident.""Pitala sam ga šta mu se dešava, ne mogu na silu nekog da vratim, ali mi je on rekao: "Marš od mene, psihopato", zato što je shvatio da ja neću da mu vraćam, dugove. Ja sam se zbog njega ugojila 42 kilograma, ali sam sam kriva. Na stolu pica, palačinke, on je mene tovio, da me niko ne bi hteo, gde je moja pamet?! Gde je nestalo ono za šta kritikujem ljude? Luna, ti i ja smo dno dna, ali ti si veće, jer ja nisam Zolu stavila ispred svoje majke. On me navukao i na kocku, a kada gubi on psuje sve svece - govorila je Kulićeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aleksa

02.08.2020 14:25

Stalno je bez gaćica. Ta je žena uvek spremna.