Lepi Mića odgovorio na prozivke: Kristijan me mrzi zbog JEDNE STVARI

Autor:

Zadruga

01.08.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar gostovao je preksinoć u emisiji "Zadruga - narod pita" kod voditelja Milana Miloševića, gde je za njega stiglo pitanje gledalaca da prokomentariše reči koje je na njegov račun uputio žestoki momak s vrelog asfalta i budući učesnik "Zadruge 4" Kristijan Golubović. Naime, Kristijan je izjavio da je Lepi Mića samo obični bosanski konobar, ali je pevač imao spreman odgovor.

Foto: ST/V. LUKIĆ/youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubović i Lepi Mića

- Ja sam Srbin i ne znam šta mu to znači da sam bosanski kelner? Da, ja sam s ponosom konobar, završio sam ugostiteljsku školu, četvrti stepen. Radio sam kao konobar osam godina. Ja sam Srbin iz Bosne. Ne znam, možda gospodinu smeta što sam iz Bosne. Ja ga ne pominjem, ne vidim razlog zašto u svakom javnom eksponiranju mora da me proziva. Čak sam rekao i da on ima snagu da privuče masu, ljudi ga prate i to je stvar koja je dobra - rekao je Mića.

Ana: Kija me pljuvala iza leđa

RepublikaFoto: youtube.com/RTVPinkOfficial
Ana Korać

Ana Korać, koja je takođe bila gost emisije "Zadruga - narod pita", priznala je da se veoma razočarala u nekadašnju prijateljicu Kristinu Kiju Kockar.

- U mnoge osobe sam se razočarala, od većine sam se distancirala. Da me pljulju iza leđa, pa piju kafe sa mnom, to mi ne treba. Ja sam sa 90 odsto zadrugara u dobrim odnosima. Sve na tu temu sam rekla i ispričala. Mene ta priča ne zanima i ta osoba (Kija). Šta sam imala, ja sam rekla, ona je govorila da se bavim nekim poslovima, ja to neću da komentarišem - rekla je Koraćeva.

Kako popularni zadrugar kaže, od Golubovića još uvek nije čuo lepu reč o sebi.

Mića: Najlakše je prozivati mene bez dokaza. Lepi Mića se nikoga ne boji

- On nikada nije našao za shodno da me pohvali, već pokušava da me ponizi. Ne znam koje je on škole završio, ali neka mi objasni šta to znači "bosanski kelner". Svi ti koji misle da se ja nekoga bojim grdno se varaju. Ne bojim se nikoga. Vodim miran život i ne zanima me šta rade. Najlakše je prozivati mene bez dokaza. Lepi Mića se nikoga ne boji - bio je iskren pevač, koji će se, prema svemu sudeći, naći rame uz rame sa Golubovićem u "Zadruzi 4". G. D.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading