(FOTO) POSLE JE*ANJA NEMA KAJANJA! Šutnuo Lunu Đogani zauvek - SADA JE DOSTA!

Autor:

Zadruga

31.07.2020

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boli da dalje ne može!

RepublikaFoto: youtube.com/TOXIC TELEVISION
Luna Đogani

Zadrugar Mirko Gavrić nikako ne može da svari izdaju od strane svoje bivše velike prijateljice Lune Đogani.

On je i danas u emisiji "Premijera" osuo paljbu po njoj i istakao da više nema šanse da ponovo budu dobri.

 

 

 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mirko Gavirić

- Za ono što uradim u životu ne kajem se posle toga, dobro promislim pre nego što uradim nešto. Sve što sam uradio zaslužila je, kako pre tri godine, tako i danas. Nije mi ništa napisala, nema ni potrebe, mislim da ne ume da piše - rekao je Mirko i dodao:

- Posle "j" nema kajanja. Sve u životu što radim, radim iz duše. Moja duša je velika, čista kao nebo, moje srce je voliko. Samo su određeni ljudi koji su nam bili zajednički prijatelji, a koje je ona izgubila u međuvremenu, kao što je i mene, bili u pravu da će i mene dočekati nešto što je dočekalo njih. Samo su oni izgubili, ja nisam. Pogodilo me to što me se tek tako odrekla, mislim povredilo... Više iznenadilo. Rešio sam da posle ovog rijalitija ne pružam prilike više ljudima, zato što sam mnogo puta pružao prilike kojekakvim pojavama u mom životu, ja sam tip koji kapira da svi grešimo, pun sam toleracije i razumevanja, ali mislim da je bilo dosta - istakao je Gavrić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čeda

31.07.2020 11:52

Dugo je trebalo Gavriću da shvati da je samo poslužio da je uzdigne, a sada je bačen kao krpa. To se i očekivalo od Lunjare Funjare.

Odgovori 14 2