GAGIJU BIVŠA UKRALA 10.000 EVRA PA POBEGLA: Đoganija ojadila devojka tokom boravka u "Zadruzi"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denser i bivši učesnik treće sezone rijalitija "Zadruga" Gagi Đogani dobio je neprijatnu vest po izlasku iz rijalitija. Iako je takmičenje završio kao devetoplasirani, ispostavilo se da je mogao da ima mnogo više glasova. Kako Srpski telegraf saznaje, Gagi je za skupljanje novca za glasanje zadužio bivšu partnerku Milenu M., koja je trebalo da kupuje kartice i šalje glasove, međutim, ona je uzela novac za sebe.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Kako izvor blizak Đoganiju navodi, Milena je mesecima prikupljala novac od Gagijevih fanova i glasača iz dijaspore, ali ti glasovi nikada nisu poslati.

- Milena i Gagi su imali turbulentan odnos, ali su pre njegovog ulaska u rijaliti bili u odličnim odnosima. Pitao ju je da li bi ona preuzela na sebe da sprovede glasanje onih koji nisu u mogućnosti da pošalju iz svoje države poruku, a ona je rekla da će se pobrinuti za to. Kako je Gagi bio unutra, nije imao pojma da ona nijedan glas nije poslala od novca koji joj je stizao - započeo je Đoganijev prijatelj priču.

Glasovima je, kaže Gagijev prijatelj, veoma teško ući u trag jer se prikazuju u procentima i nikada ne možete tačno da znate koliko je ko poslao, a Milena je to iskoristila.

Zvao je Milenu 100 puta u nadi da će mu ona objasniti, ali se nije javljala na telefon

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

-Njoj su non-stop pisale žene i ljudi koji podržavaju Gagija i uplaćivali joj po 200-300 evra da kupi kartice i šalje poruke. Ona je samo skupljala lovu, stavljala sebi u džep i kada je skupila oko 10.000 evra, isparila je - objašnjava Gagijev drug.

Hladan tuš usledio je kada se Gagi vratio kući i saznao od porodice i prijatelja da je Milena uzela novac i nestala.

Milena M. bila je zadužena za skupljanje novca za glasanje fanova iz dijaspore. Žene su joj slale po 200-300 evra, a ona je sve sebi stavljala u džep, tvrdi denserov prijatelj

- Gagi nije mogao da veruje. Ionako je bio psihički iscrpljen od svega što je u rijalitiju doživeo, samo mu je još ovo trebalo. Zvao je Milenu 100 puta u nadi da će mu ona objasniti, ali se nije javila na telefon. On i dalje ubeđuje sebe da je ona imala neki veliki problem jer je to učinila ili da je po sredi neki nesporazum, iako su mu brojni fanovi poslali besne poruke zbog toga što im Milena nije poslala dokaz da je poslala glasove za Gagija. I dalje ne zna gde je ona, očajan je - završava Gagijev prijatelj.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Đoganijem kako bismo proverili ove navode, ali nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Mikićeva takođe nije odgovarala na naše poruke do zaključenja broja.

Milena: Udarao me je pesnicama do krvi

Nakon razvoda od Anabele 2012. godine, Gagi je uplovio u vezu sa Milenom M. Đogani i Milena bili su zajedno dve godine, a raskinuli su kada je devojka u javnost iznela tvrdnje da ju je Đogani navodno tukao.

- Te noći došao je sa devojčicom od 19 godina. Već sa vrata videla sam da su oboje drogirani. Pitala sam ga: "Gagi, koga si to doveo u kuću?". Tu je nastao haos. Krenuo je s vređanjem i batinama. Vukao me je za kosu i udarao pesnicama u glavu. Dok me je muški udarao, ta devojka je stajala i gledala. Uspela sam da pobegnem u kupatilo i, sva sreća, mobilni sam imala u džepu. Pozvala sam policiju. Ja sam sva u krvi završila u Urgentnom. Ne smem ni da zamislim šta bi bilo da nisam uspela da pobegnem - ispričala je Milena.

Foto: printscreen/instagram.com/anabelci

Anabela se druži s Gagijevom bivšom

Anabela Atijas postala je vrlo bliska sa bivšom devojkom njenog bivšeg supruga Gagija Đoganija. Anabela i Milena su počele da se druže nakon incidenta koji se dogodio prošle godine kada ju je Gagi fizički napao u njegovom stanu na Vidikovcu. Njih dve nastavile su druženje, a čini se da ih je taj incident spojio, te su se 2017. godine intenzivno viđale.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Đogani ide kod psihijatra

Gagi se oseća loše otkako je napustio rijaliti, a koliko je sve što mu se dogodilo uticalo na njegovu psihu, govori i to što je počeo da posećuje psihijatra.

- Imam padove u raspoloženju i ponašanju, sve me je sustiglo. Sve sam gutao. Od terapije pio sam samo bromazepam i lekove za pritisak i to mi je lekar prepisao kad je Luna ušla u drugu sezonu rijalitija. Sad sam svestan da mi je potrebna stručna pomoć.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
sale

31.07.2020 06:13

Smislili ganci kako da dodju do para cccc moderno prosjacenje od ,, fanova,, hahahahaha

Odgovori 16 1
Bojan

31.07.2020 09:20

Dakle upravo ste priznali naciji da je glasanje lazno. Sto ne jazete da su poruke iz hrvatske bile 8x manje i da ste digli cene poruka u Srbiji kako bi se ubica Mitrovic uvukao hrvatima u dupe?