OPA*IĆU MILJANU U ZADRUZI, HOĆU DA MI RODI DETE PA DA JE VODIM U LONDON! Šokantna ispovest Filipa Mijatova ruši TABUE! OBELODANIO SVE!

Autor: Informer

Zadruga

30.07.2020

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki povratak u "Zadrugu 4" imaće Filip Mijatov. Biznismen iz Londona je priznao da se ovog puta zaista vraća, da je naoštren i ima spremnu taktiku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/
Filip i Miljana

Ništa ga neće sprečiti da ostane do kraja, osim ako ne ispadne od stane publike. Budući i bivši zadrugar otkrio je sve o predstojećoj sezoni, komentarisao je mnoge učesnike i otkrio da će Miljanu Kulić ovog puta muvati.

- Imam prijatelje, sve sam organizovao. Znate kakvu sam priču smislio. Ako se ovo obistini, pomoći ću stotinama ljudi. Daću sve od sebe, prošli put nisam bio spreman psihički. Ovaj put sam jako spreman i imam ekipicu. Već su se klanovi tamo stvorili, zahuktava se. Mića i Kristijan se već kače, ja sam uz Kileta, neću ga spustiti. Tamo je kompletno drugačije, ne možeš tamo sam - otkrio je Filip, a zatim priznao da u rijaliti ulazi kao slobodan momak.

- Devojku nemam, ulazim slobodan. Možete da očekujete čudo. Bio sam sa par devojaka koje će ući u četvrtu sezonu. Sa nekima sam bio, sa nekim sam pokušao, ali to je to. Sad traži samo jednu, da je mlađa i da je zgodna, pametna. Nema k*rvi, voleo bih da nađem devojku. To sve ide teško, veliki su mi kriterijumi - rekao je Mijatov.

 

 

 

Pošto se saznalo da u rijaliti ulazi i starleta Jelena Knežević, koju je on i promovisao, Filip je otkrio da li je i sa njom imao nešto.

- Nisam bio sa Jelenom, ona mi je drugarica. Jelena će biti jako poznata, izaći će kao broj jedan, ima veliki potencijal. Možete da je mrzite ili volite ali ona će biti zvezda.

Biznismen kog javnost zna kao bivšeg dečka Ane Korać, u trećoj sezoni imao je problem sa Miljanom Kulić, a sada je otkrio kakvo mišljenje ima o njoj i kako će se prema njoj ophoditi u "Zadruzi 4".

 

 

 

- Nemam nikakav odnos sa Miksi, od nje mogu da očekujem samo najgore. Voleo bih da se takmičimo u nečemu drugom a ne u nap*šavanju. Ona mene ne poznaje... Niko mene tako ne poznaje, mogu samo da izmišljaju i pričaju gluposti. Miljana me baš nervira, jer joj se sviđam, ona bi sve dala da je op*lim. A možda ću to i uraditi, napiću se i uraditi to, videćemo. S*ks nisam imao osam meseci, pa sam imao jednom skoro...  - izneo je

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Zola i Miljana

- Napiću se, ona će da me n*pušava i smuvaću je. Svidela se i ona meni iskreno, evo da ne lažem. Možemo da napravimo svadbu tamo. Ona je iskrena devojka iz Niša, nije prostitutka. Može da mi rodi dete. Hoću da se zaljubimo, da je vodim u London sa decom, jedva čekam. Ja ću nju da sredim tamo, da smrša, jede zdravu hranu, biće prava riba. Za šest meseci će biti druga osoba - priča Fića a, kako kaže, ukoliko je njena ljubav sa Zolom iskrena, onda im ipak neće stati na put.

Spekuliše se da će baš i njegova bivša Ana Korać ući u novu sezonu, a Filip kaže da bi voleo da se to desi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Za Anu Korać ne znam, čuo sam da ne ulazi, ali voleo bih. Kad čuje da ulazim i ja, ne znam kako će to biti - rekao je on, a zatim priznao šta misli o Staniji Dobrojević.

- Staniju ne poznajem. Nemam mišljenje o njoj, niti lepo, niti loše, ali nikad protiv Kristijana - rekao je on, pa se osvrnuo i na ostale bivše zadrugare.

- Ivu poznajem, ona je riba i po. Izgleda mnogo dobro. Poznajem je što sam je video samo u Zadruzi. Svidelo mi se to što je ona prišla da se upozna, ona mi je najlepša tamo. Filip Đukić je super momak. Marko Đedović je Terijer, uživo bi bio kao mala maca, ne bi smeo ništa da mi kaže. Ulazi ta Sara od Tijane Ajfon. Čuo sam da Ava ulazi. Kristijan, Miki, ja... Zvala me je Ivana Buha, hoće i ona da uđe. Pokušaćemo i nju da ubacimo - otkrio je zadrugar, te nema sumnje da će napraviti feštu ovog puta kada se useli na imanje u Šimanovcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Srba

30.07.2020 13:18

Ovaj lažov već počeo da laže a nije ni počela Zadruga.

Odgovori 14 0
Filip

31.07.2020 12:05

Ne zna šta će pre da opali. Misli da i ovde važe pare.