PRETUŽNO! Ermina Pašović u teškom stanju: Evo ko joj je pomogao i hitno prevezao u Beograd!

Autor:

Zadruga

30.07.2020

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga!

RepublikaFoto: facebook.com/Ermina Mina Pasovic
Ermina Pašović

Novo otkriće “Zadruge 3”, Ermina Pašović otkrila je da je i njoj potrebna stručna pomoć, jer su određene stvari ostavile teške posledice sa kojima se trenutno bori.

Želim da okrenem novi list u svom životu. Rijaliti me je mnogo poremetio. Nisam još posetila lekara, a koliko vidim mnogi imaju psihičke posledice. Meni ni psihijatar ne može pomoći. Moraću da idem da porazgovaram pre svega zbog mojih pasa, za koje su me svi redom napadali da ih maltretiram. To je ostavilo ozbiljne psihičke posledice na mene, samo to, ostalo što se dešavalo me nije doticalo – rekla je Ermina.

 

 

 

Također, Ermina je istakla da su Luna Đogani i Marko Miljković jedini pritekli u pomoć zbog nemogućnosti dolaska njenih najbližih za Beograd.

Pošto od mojih niko nije mogao da dođe zbog korone iz inostranstva, jedino su se Luna i Marko ponudili da me povezu i da me smeste da prenoćim jednu noć u Beogradu. Odmah sutradan sam otputovala u Austriju – dodala je ona.

Sada sam u karantinu dve sedmice, ali to nije loše jer sam bar u svojoj kući sa svojim sinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading