LAŽNA VERENICA LAZARA JEREMIĆA ULAZI U "ZADRUGU 4": Predstavljala se kao medicinska sestra dok se bavila prostitucijom, planira fudbaleru da zagorča život!

Autor: Milica Veljković

Zadruga

28.07.2020

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Jeremić, prema svemu sudeći, postaće deo "Zadruge 4", a kako Rijaliti saznaje, ekipi će se pridružiti i Anđela Milenković, lažna verenica iz prošle sezone istoimenog rijalitija, koja je uspela da uništi tadašnju fudbalerovu emotivnu vezu sa Natašom Moskvom.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Lazar Jeremić

Naime, Jera je zbog iskrenosti i zavodljivog seksepilnog izgleda, ali i intrigantnog ljubavnog života, za kratko vreme uspeo da postane jedan od omiljenih takmičara, a najavljeni ulazak ovo dvoje bivših ljubavnika, koji zbog prošlosti ne žele da se sretnu, obećava haos od septembra pred kamerama ružičaste televizije.

Iako je trenutno zaljubljen i u stabilnoj vezi, oko njegovog života i dalje se diže prašina, a sve je krenulo turbulentnom vezom sa zapaljivom Tuđmanovom snajkom Natašom na imanju u Šimanovcima.

Naime, devojka koja je uspela spletkama iz spoljnog sveta i puštanjem u etar Lazarevih pornića da rasturi strasnu vezu sa Moskvom preti da opet napravi pakao Lazaru i rasturi mu i novu romansu.

Devojka koja se prošle sezone umešala u vezu Jere i Nataše Moskve i slala porniće kako bi ga raskrinkala uskoro će se s njim naći u rijalitiju

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Ona je dale neke moje porniće medijima, pa je tu izbio skandal. Rekla je mnoge stvari o meni, koje sam ja, naravno, demantovao i porekao da bilo šta među nama i dalje postoji, kao što i stvarno nije postojalo. Sada ulazi u rijaliti i napraviće haos. Ja imam devojku koja ima dvoje dece, dva braka iza sebe, a Anđela hoće da napravi pakao u "Zadruzi", znam ja njene namere - rekao je Lazar, pa dodao:

- Ona je mene godinu dana lagala da je medicinska sestra. A tek sam kasnije saznao da je prostitutka. Ma duga je to priča.

Afere u rijalitiju uvek su imale skrivene događaje, za koje su se takmičari neretko bojali da bi im mogli ugroziti plasman, a upravo takva priča pretenduje da se dogodi ulaskom Anđele Milenković.

Ona je spremna na sve, pokupio sam je s ulice da bih joj pomogao, rekao je Jeremić

RepublikaFoto: printscreen/TVPink

Lazar tvrdi da od Milenkovićke može svašta da se očekuje, kada je već bila spremna da se lažno predstavlja kao njegova verenica, ali da ona kao takva više njega ne zanima ni u kom smislu, da je našao svoj pravac i devojku pored koje mu je lepo.

- Ona je osoba od koje možeš sve da očekuješ, prošlost joj nimalo nije sjajna niti prijatna. Kada je bila spremna da izmisli kako mi je verenica i još mnoge druge stvari, onda je spremna bukvalno na sve. Definitivno smatram da joj nijednog momenta nije trebalo da razmišlja o "Zadruzi" jer tamo jednostavno ništa, ali bukvalno ništa, ne možeš sakriti, tako da sama sebi pravi pakao - rekao je Jeremić, pa poentirao:

- Što se mene tiče, nije ni prva ni poslednja osoba kojoj sam pomogao i bukvalno pokupio sa ulice... Ta osoba mene više ne interesuje zbog milion i jednog razloga, hvala i prijatno!

Šta će se dešavati kada se ovo dvoje bivših partnera budu sreli na izolovanom imanju u Šimanovcima, ostaje nam samo da vidimo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sa Đoganijevom je uvek imao poseban odnos

Lazar i Luna Đogani tokom zajedničkog učešća u "Zadruzi" ostvarili su drugarski odnos iako je fudbaler u nekoliko navrata izjavljivao da mu se ona i kao devojka dopada. Iako nikada nisu imali ništa više od prijateljstva, kada je Marko Miljković ostavio Lunu zbog afere sa Nenadom Sinđelićem Gastozom, Jera je pokazao da je tu za nju i u dobru i u zlu, baš kao što to samo rade iskreni i pravi drugari.

- Budi jaka, izdrži u ovim trenucima. Bila si najomraženija i bila si na vrhu! Uvek ću biti uz tebe! Voli te tvoj drug, drži se - napisao je Jeremić na društvenim mrežama, pa dobio brdo komentara i pohvala.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Spreman za predstojeću rijaliti-sezonu

Kao neko ko je celog života u sportu, Lazar svakodnevno trenira, a svoju rutinu rado deli i sa pratiocima na Instagramu.

- Pošto se mnogi pitaju kako se spremam za novu sezonu i oporavljam od povrede, evo slika - napisao je Jera na društvenim mrežama, pa pokazao da uz dobro preznojavanje, kardiovežbe i zdrav obrok uspeva i da izgleda i da se oseća odlično.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading