Luna još ne može da preboli Slobu?! Jedan DETALJ je otkrio da bivšeg prati u stopu

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

27.07.2020

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da Luna Đogani i dalje ne može da se oporavi nakon ljubavi sa pevačem Slobodanom Radanovićem, sumnje su mnogih, pa se o tome polemiše i dan-danas.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Foto: Ilustracija

Podsećanja radi, njihova ljubav je započela u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga", a završila se samo par dana pre zvaničnog kraja istog. Pa, iako je Radanović nastavio dalje i ograđivao se od njihove veze, ona je dugo nakon toga isticala da je još srce vuče u njegovom pravcu.

Iako je godinu dana kasnije, i ona započela drugu vezu, sa njenim tadašnjim rijaliti cimerom, Markom Miljkovićem, Luna mnoge nije ubedila da je prebolela Slobu, a ona je danas to i kroz redove potvrdila.

Đoganijeva je danas objavila fotografiju na Instagramu sa identičnim opisom koji je imao i Radanović, 1. novembra prošle godine, što implicira da ona i dalje prati njegove objave, te potvrđuje da i dalje nije ravnodušna.

"Samo diši" - opis je fotografije preveden sa engleskog na srpski jezik.

Foto: instagram.com/luna_djogani/slobaradanovic

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading