OKREĆE DRUGI LIST: Nakon burnog raskida sa Sanjom, Matora želi NJEMU da RODI DETE!

Autor:

Zadruga

27.07.2020

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora gostovala je u emisiji "Zadruga-Narod pita" i tom prilikom otkrila mnogo o tome što joj se dešava od kako je napustila rijaliti. Ona se dotakla i teme svoje bivše partnerke Sanje Stanković, a onda otkrila nešto što niko nije očekivao.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jovana Tomić Matora

- Ja sam sigurna da je neko ko je promenio život zbog mene, da me je voleo. Imali smo i danas svađu, ja sam bila svesna da ulazim u vezu sa strejt devojkom. Ja i dalje patim i dalje mi je teško, ali ovaj raskid mi je doprineo da radim na svom samopouzdanju - počela je Matora priču o krahu veze sa Sanjom.

Iako je govorila o bivšoj ljubavi, otkrila je da je spremna i za nove.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Evo, meni piše jedan Miloš, i pozdravljam ga ovim putem, možda i ja jednog dana budem imala porodicu. Bitno je da je njoj i meni bilo lepo. U ovoj trojci se desilo mnogo nekih stvari, nisam ni ja nju ispoštovala, kao ni ona mene, ali bitno je da smo u dobrim odnosima i baš upravo kad je bio nemili događaj, ona je bila odmah ispred moje kuće.Ona nije mogla da utiče na to. Mogla je samo da se ne vidi sa njim, da je ne prati do klinike i to je to - dodala je Matora.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lelija

27.07.2020 14:30

Luda lezbača