BOLESNO! Maja: Za 40.000 evra Janjušu je žena dala da me je*e!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković raskrinkala je Marka Janjuševića i njegovu ženu Enu, rekavši da ona njemu dozvoljava da ima seksualne odnose pred kamerama ukoliko njoj posle toga da novac.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš

Naime, starleta i košarkaš preksinoć su odgovarali iskreno na sva pitanja publike u emisiji "Zadruga - narod pita" kod voditelja Milana Miloševića. On je jednog momenta upitao Janjuša da li je razgovarao sa svojom suprugom, a onda je i Maja u pauzama snimanja ispričala detalje njenog razgovora sa Enom Janjušević koji su bili više nego skandalozni:

- Ma oni su dve budale i lažovi. Ena sve podnosi zbog para, sve za novac. On donese pare, a ona sve oprosti. Sad joj je dao pola od honorara, 40.000, i ona ćuti. Gledala je kako se on i ja seksamo pred kamerama, ali briga nju. I ona i njena majka vole pare. Sve dok on plaća, nju baš briga što smo Janjuš i ja svaku noć zajedno - govorila je starleta voditelju dok se kamere nisu upalile.

Potom su Maja i Janjuš ispričali da su oboje imali kontakt s Enom, te su otkrili javnosti detalje tog razgovora.

- Naravno da smo Ena i ja pričali, ali eto, ne želim da iznosim detalje, neću da pričam o njima. Neću iznositi šta smo pričali - rekao je bivši zadrugar, a njegova ljubavnica se umešala:

- Čula sam se sa njegovom ženom. Ostala je u šoku kad sam je pozvala, ja sam je zvala kad sam se posvađala s njim. Okrenula sam je i pitala šta sam imala. Mada, svega mi je preko glave. Nisam bila neprijatna, izvinila sam se, rekla sam da sam s njim, da smo bili intimni, da je bio kod mene u stanu, tada smo se posvađali, završili smo. Nisam je čula najbolje jer smo pričale uglas. Ona je pitala odakle mi broj, da nema potrebe da je zovem. Ja sam je zvala, imala sam potrebu to da joj kažem. Razgovor je trajao 20 sekundi.

Janjuš hteo da išamara Đedovića!

Marko Đedović i Marko Janjuš su ušli u žestoku raspravu, pa mu je košarkaš zapretio da će da ga išamara.

Bivši zadrugari su zaratili kada je došlo do rasprave oko toga da je zadrugar ponizio ženu time što ju je prevario sa Majom Marinković.

RepublikaFoto: RTV Pink, S. Kojić

Marko: Maja nije više ista. Sećamo se da se Janjuš isto ovako ponašao, izgleda da se vratio stari Janjuš, Prcko. Vratio ti se bezobrazluk. Ne cenim tvoje mišljenje. Ti da znaš da razmišljaš, ne bi sebi napravio pakao. Ti si mišljenje pokazao u "Zadruzi", ponizio si sve koje voliš.

Janjuš: Ne zanima me tvoje mišljenje. Mogu samo da te našamaram, ne interesuješ me, ne bavim se tobom. Ti se baviš sa mnom. Kakve veze ti imaš sa mojim paklom? Moje i tvoje genitalije ne mogu da se porede. Moje genitalije idu na ozbiljna mesta.

Marija Kulić: Maja je najveća kurvetina

Marija Kulić uključila se uživo u emisiju "Zadruga - narod pita", pa brutalno isprozivala Maju, mada i Janjuša nije štedela.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Nisi svestan da je Janjuš bio sa tobom jer Šopićku nije mogao da preboli. Zvao te je cveklom, on voli Ivanu, zbog toga glumi neku finoću prema Kariću. Maja je ispala glupa, baš mi je drago, sve je o sebi rekla. Oca si dovela do suza, grcao je, čovek te je podizao bez majke, nije te sramota, ti si najveća kurva u rijalitiju... Koje poštenje si ti pokazala, šta si uradila roditelju koji te sam podizao. Ni srama ni obraza, nije te sram da dođeš u emisiju. A, ovaj, je*e se po krevetima, pa ide kod žene da mu oprosti - navela je Kulićka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading