GAGIJU POZLILO! Završio u bolnici!

Autor:

Zadruga

27.07.2020

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gagi Đogani tvrdi da ga je svo potiskivanje stiglo kada je napustio rijaliti. On je istakao da ima padove, kao i da je svašta preživeo dok je boravio u Beloj kući.

RepublikaFoto: Printscreen
Gagi Đogani

- Imam padove u raspoloženju i ponašanju, sve me je sustiglo, svašta sam istrpeo i preživeo, a sve držao u sebi. Nisam se puno otvarao ljudima, nisam iz sebe izbacivao negativnu energiju, bes... Sve sam gutao. Od terapije pio sam samo lekove za smirenje i lekove za pritisak, i to mi je lekar prepisao kad je Luna (prim.aut. Đogani) ušla u drugu sezonu rijalitija. Tad mi je pozlilo, pa sam bio u bolnici. Bio mi je veliki donji pritisak - rekao je Gagi za "Svet" prenose mediji.

- Ranije sam pio antidepresive. Imam u planu da odem kod psihijatra da vidim šta ću i kako ću sa sobom pošto se ne osećam dobro. Sad me je sve stiglo - rekao je Gagi i dodao:

- Nisam hteo da pustim suzu pred drugima, da pokažem slabost, a sad sam svestan da mi je potrebna stručna pomoć - rekao je Gagi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading