ŠOKANTAN OBRT NA POMOLU: Matora pretila Sanjinom bivšem, nije mogla da se pomiri sa time da je ostavljena zbog njega?!

Autor: Mediji, Republika

Zadruga

26.07.2020

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovanu Tomić Matoru pre dve večeri pretukao je bivši dečko Sanje Stanković, njene doskorašnje devojke, a sada su u medijima osvanule nove tvrdnje vezane za ovaj slučaj.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jovana Tomić Matora

Prema nepotvrđenim informacijama, Matora je Sanjinom bivšem dečku navodno pre incidenta slala preteće poruke preko poznanika, a sve zbog toga što nije mogla da podnese činjenicu da ju je Sanja ostavila zbog njega, preneo je Kurir ovu informaciju.

Prema rečima Ivane Šopić, nekadašnje rijaliti učesnice koja je prisustvovala incidentu, Matora i Sanjin bivši dečko su se najpre verbalno sukobili dok su bili u jednom restoranu. Susret je bio slučajan, ali je, kako se navodi, očigledno da su među njima postojale razmirice i da je bilo pitanje momenta kada će doći do fizičkog obračuna, piše Pulsonline.

- Ma, nabo Matoru Sanjin bivši dečko u glavu... Sedeli smo, on je sačekao da ona uđe u taksi, izvukao je iz auta i nabo! Oni su se pokoškali, posle su sedeli, brecali se jedno na drugo, ozbiljan je haos bio. Bili su u restoranu, ljudi su ih smirivali. Ona je krenula kući, on je pojurio, izvukao je iz taksija i nabo u glavu... Strašno! - ispričala je šokirana Šopićeva posle tuče.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja Stanković

Matora nije bila raspoložena da kaže kako i zbog čega je dobila batine.

- Okej sam... Ništa ne bih sad da komentarišem, nervozna sam, tako da... Sad nisam trenutno u elementu, ne mogu da pričam. Desilo se šta se desilo, ne mogu sad da pričam - uzrujano je rekla Tomićeva u izjavi za Pink.

Njena bivša devojka Sanja rekla je da je posetila Matoru odmah nakon incidenta.

- Nisam u stanju da se javljam i odgovaram na pitanja. U šoku sam i veoma mi je žao zbog incidenta koji se desio. Za nasilje u bilo kom obliku nemam opravdanja. Molim vas da ne očekujete od mene da odgovaram za tuđe reči i postupke. Ja sa tim dečkom nisam u kontaktu. Posle incidenta otišla sam sa svojim najboljim drugom do Jovane da vidim kako je... Popričale smo i najbitnije da je dobro, ali ni o kakvim detaljima incidenta stvarno ne mogu da pričam - napisala je Stankovićeva na svom Instagram profilu.

Sanja je nakon toga pevala na jednoj privatnoj proslavi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading