OTKRILA SVE O AFERI SA PLASTIČNIM HIRURGOM! Grgurićeva ZGRANULA izjavom, nacija ZANEMELA!

Autor: Alo

Zadruga

25.07.2020

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Auu!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Iva Grgurić

Nakon informacija koje su stigle u redakciju Alo novina od strane izvora koji je blizak pobednici "Zadruge 3" Ivi Grgurić, a koji kaže kako se Iva neposredno pre učešća u rijalitiju upoznala sa izvesnim hirurgom Adom u "Zadrugu" i da je tom prilikom pokušala da se sa njim zbliži i stupii u vezu, pozvali smo Grugurevićevu.

Ona je navodno prema rečima anonimnog izvora pokušala da sa Adom stupi u bilo kakvu vezu, kako bi sebe spasila propasti, jer joj je neposredno pre toga veza propala, a bivši dečko je navodno izbacio iz stana u Zagrebu.

Kako bismo čuli i drugu stranu priče, pozvali smo Grgurevićevu, da bi prokomentarisala ovu izjavu.

Ivu smo pozvali dok je bila na putu, sa Filipom Đukićem uputila se na Zlatibor gde planiraju da zajedno provedu nekoliko dana odmarajući. Ivi smo odmah pročitali tekst u kojem se navodi da je pokušala da uđe u vezu sa doktorom Adom, pre ulaska u "Zadrugu".

- Na sve ovo mogu da se nasmejem grohotom. Nikada nisam upoznala nekoga ko se zove Ado. Ja jesam bila na primorju pre učešća u rijalitiju, ali to može da vidi svako ko me prati na Instagramu, jer na objavama piše gde sam bila - kaže Grgurevićeva.

- Ovo je sto posto netačno, nikada nisam bila u ovoj situaciji i upoznala ove ljude. Bivši dečko i ja smo iznajmljivali zajedno stan u Zagrebu, a kada smo raskinuli, on je izašao iz stana, a ja sam u njemu ostala i on je još uvek moj, dakle, još uvek za njega plaćam kiriju. Оvako nešto može da kaže bilo ko, a na meni je da demantujem. Do sada sam bila uvek iskrena i evo sada mogu da kažem da je ovo laž - rekla je Grgurevićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading