(FOTO) OTKRIVENA BRUTALNA ISTINA! Pobednicu "Zadruge" razvlačili po hotelskim sobama kao kompenzaciju za plastične operacije: ON SE OGLASIO I IZNEO ŠOKANTNE DETALJE PERVERZIJA!

Autor: Alo

Zadruga

25.07.2020

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok otkriće!

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Iva Grgurić

Iako je Iva Grgurić tokom tokom učešća "Zadruzi 3" govorila da se zabavljala i živela sa 42 godine starijim muškarcem od sebe, čini se da mnogo više krije od javnosti, ako je suditi po najnovijem saznanju.

I dok se nebrojano puta žalila na život u “zlatnom kavezu” koji joj je slučajno nametnut, eksluzivno saznajemo da je Iva pored znatno starijeg hrvatskog biznismena pokušala da iskoristi i jednog poznatog hirurga.

Kako izvor blizak zadrugarki otkriva, Grugurićeva spominjanjem biznismena Sukija Kesa mesecima pokušava da sakrije da je zapravo bila sa njegovim drugom od kog je zahtevala operacije.

 Iva je nekoliko meseci pre zadruge upoznala maksilofacijalnog hirurga Adija Balijagićem koji nadomak Opatije ima privatnu kliniku. Njih je povezao Suki kom se Iva nedeljama u suzama žalila na probleme sa vilicom. Adi je bio sa prijateljima na odmoru i Zadru, a sa Ivom je nekoliko nedelja pre toga ušao u komunikaciju preko društvene mreže Instagram - započinje naš izvor i nastavlja:

RepublikaFoto: instagram.com/suki_keso
Suki

- Kada ju je pozvao na more, vrlo rado je prihvatila i došla je u Zadar. Nije birala sredstva da dodje do besplatnih operacija. U Zadar je došla automobilom marke "Pasat" karavan koji je pozajmila od druga. Ostavljala je utisak devojke koja očajnički pokušava ući u bilo kakav odnos, samo kako bi se spasila propasti i da ne ostane bez krova nad glavom. Rekla je da je prekinula fijasko vezu i da ima problema sa stanom, budući da ju je bivši dečko izbacio iz stana u kom je živela. Govorila je kako bi joj bilo zgodno da Ado iznajmi stan u Zagrebu, pogotovo ako ne uspe da uđe u "Zadrugu" - govori izvor i dodaje:

- Doktoru Adi je to sve bilo previše nametljivo, pa joj je nakon nekoliko noći provedenih u hotelskim sobama, rekao da je najbolje da se vrati u Zagreb, pa će joj se javiti za dalje - kaže izvor ekskluzivno za naš portal i dodaje:

- Iva je nekoliko dana neposredno nakon svega toga, ušla u "Zadrugu 3", a sa doktorom Adom se nije čula niti joj je uradio operacije koje je silno priželjkivala.

Naša saznanja potvrdio je i Suki Keso koji ne krije da je pobednicu "Zadruge" spojio sa drugom.

- Da budući da mi se Iva žalila da otežano žvaće hranu i priča, upoznao sam je sa svojim dugogodišnjim poznanikom, doktorom Adom Balijagićem. Koliko je meni poznato on je sa Ivom zadrzao kontakt i nastavio druženje - zaključuje Keso za Alo portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading