OBMANULI JAVNOST! Košarkaš i Maja ponovo zajedno: Janjuš upoznao švalerku sa ćerkom!

Autor:

Zadruga

25.07.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš pokušao je da izmanipuliše javnost kada je u emisiji "Narod pita" brutalno ispljuvao Maju Marinković, rekavši da je ona zlo i da mu je najveća greška u životu, te da njegova supruga Ena nije zaslužila sve što joj je uradio. Međutim, samo nekoliko dana kasnije bivši košarkaš je pogazio reči i ponovo se video sa ljubavnicom, i to u prisustvu ćerke.

RepublikaFoto: Printscreen
Janjuš i Maja

Naime, fotografije Dragane Mitar, bivše zadrugarke, razotkrile su da su se Marko i Maja ponovo pomirili. Korak dalje u razvoju ove skandalozne afere je Janjušev novi potez, te je sada upoznao ćerku Krunu sa švalerkom Majom.

Ovoga puta uhvaćeni su i na delu, a kao dokaz za to je fotografija koju je njihova bivša cimerka Dragana objavila sa Marinkovićevom iz kafića, a nedugo potom i sa Janjuševićem i njegovom ćerkicom Krunom. Iako nisu zajedno nijednog trenutka u kadru, ljubavnici su se u isto vreme našli na istom mestu, a verovatnoća da je u pitanju slučajnost je gotovo nemoguća.

 

 Njih dvoje su u dogovoru izrežirali raskid da ne bi imali pritisak medija za vratom, kaže Majina drugarica


Kada pogledate sliku Dragane i Janjuša iz kafića, na kojoj su sa decom, Maja nije u kadru, ali se na stolu nalazi telefon sa crvenom maskom koji pripada Maji! Kao dokaz da taj telefon poseduje Marinkovićeva jeste jedna od fotki koja je nastala kada je ona, samo dan posle izlaska iz "Zadruge", u emisiji "Premijera vikend-specijal" pokušavala da pozove Janjuša.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Dragana Mitar

Inače, pre nešto više od nedelju dana odigrala se žestoka svađa među ljubavnicima, koji su u emisiji "Zadruga Narod pita" izneli kontradiktorne stavove, a kap koja je prelila čašu bio je potez starlete koja ga je ponizila rečima da je on sam dao broj svoje žene kako bi je Maja pozvala i rekla joj da su zajedno u kafiću.

 

- Izrežirali su u dogovoru raskid da ne bi imali pritisak medija za vratom. Oni svakodnevno upražnjavaju seks. Janjuš je, nažalost, pogazio reči i vratio se ljubavnici. Samo nekoliko dana pre njihovog tajnog pomirenja Janjuš je izjavio da više ne želi ni da čuje za Maju jer je đavo i zlo. Pred višemilionskim auditorijumom pokazao je dvoličnost rekavši da želi da mu žena oprosti, dok sa druge strane i dalje upražnjava seks i viđa se sa Marinkovićevom. Njegovo pravdanje pred gledaocima da je starleta njegova najveća greška nije se pokazalo u realnom životu, te je, po svemu sudeći, ona njegova najveća slabost. Gadno je sve to što on radi, najviše mi je žao Ene - kaže Majina nekadašnja prijateljica.

Nakon ovoga pozvali smo Janjuša, ali on nije želeo da daje izjave, dok se Maja do zaključenja ovog broja nije javljala na naše pozive. 

RepublikaFoto: Aleksandar Nalbantjan

Taki: Moja ćerka je budala, taj đilkoš joj ne treba

Majin otac Radomir Marinković Taki sumnja da je njegova mezimica prešla preko Janjuševih reči i da mu je sve oprostila, što se njemu nimalo ne dopada.

- Ne verujem da je to istina, ali ako jeste, onda je moja ćerka budala. Pričali smo toliko i ona je shvatila da je pogrešila da joj onaj điloš ne treba. Pričaću s njom, reći će mi ona ako je istina - kaže Taki.

Foto: youtube.com/TOXIC TELEVISION

Luna: Gavrić mi je nebitan

Mirko Gavrić, bivši dugogodišnji prijatelj Lune Đogani, razočaran je njenom izdajom i okretanjem leđa od njega, koji joj je tokom "Zadruge 1" ali i godinama ranije pružao bezrezervnu podršku, te je obelodanio postupak Đoganijeve, koja ga je otpratila sa Instagrama. Rat između njih se nastavio tako što ju je Mirko blokirao i objavio javno pismo nakon njenog surovog poteza. Tim povodom se oglasila i Luna, oskudevajući u argumentima, kao i obično, uz arogantan stav.

- Nebitan je, ne mogu da komentarišem nebitne osobe, stvarno - poručila je Luna bez imalo blama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading