(FOTO) SKANDAL! Vanredno saopštenje sa Pinka! ONI su uzimali pare za ulazak u Zadrugu: PRETI IM ZATVORSKA KAZNA!

Autor:

Zadruga

23.07.2020

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon vesti da neko zloupotrebljava ovlašćenja čelnika televizije Pink i održava lažne kastinge za narednu sezonu rijalitija "Zadruga", oglasila se i Velika šefica Milica Mitrović.

RepublikaFoto: youtube.com/Printscreen

U pitanju su određeni profili na društvenim mrežama koji navodno održavaju lažni kasting za ulazak u "Zadrugu 4", a da bi "ubacili"  zainteresovane osobe u ovaj rijaliti, oni traže od 300 do 500 evra.

Televizija Pink je izdala saopštenje, što je i Milica Mitrović potvrdila na svom Instagram profilu, tako što je okačila Pinkovo saopštenje na svoj profil i time potvrdila da će prevaranti biti sankcionisani i da im prete tužbe od strane televizije.

- Ovim putem televizija Pink apeluje na sve da ne nasedaju na prevare i da je jedini način da se dođe na kasting ukoliko sama produkcija zakaže sastanak, bez drugih posrednika. Svi oni koji budu na ovaj način varali ljude na društvenim mrežama, lažno se predstavljali i iznuđivali novac od građana, biće krivični gonjeni od strane televizije Pink. - glasilo je saopštenje.

Televizija Pink je dala i jedan od profila koji se time bavi na instagramu i apelovala da građani ne nasedaju na prevare.

Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading