ŽURKE SU SVAKI DAN KOD NJEGA: Čolak otvorio vrata svog doma, živi u svinjcu u luks stanu!

Autor: pink/republika

Zadruga

23.07.2020

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Čolak nedavno je za javnost otvorio vrata stana u kojem živi, te pokazao da uživa u obilju svetlih tonova, te da i kod kuće kao i u "Zadruzi" dosta vremena ume da provede u kuhinji.

RepublikaFoto: printscreen/pink.rs
Bane Čolak

Ovaj stan, između ostalog, čini i pun plakar garderobe. Među stvarima, kako se navodi, jasno se vidi duks Marka Miljkovića, s kojim je ovaj bivši zadrugar u dobrim odnosima. 

 

 

Slatkiši i slaniši svuda su po luksuznom stanu, te je jasno da društvo često boravi kod njega. Međutim, devojka s kojom je bio "upecan" nedavno i za koju se priča da je njegova - nije bila prisutna ovom prilikom. 

Krevet u spavaćoj sobi, pak, nije bio uredno namešten kada je Bane bio rešio da "pusti publiku u svoj životni prostor". Iz tog razloga, nastao je i crv sumnje da je devojka možda napustila stan u pravo vreme. 

 

 

Za sve ovo vreme, Bane je bio u kupatilu, a u rukama nosio je lavor pun sveže opranih stvari. Iz tog razloga, veruje se da Čolak sve kućne poslove obavlja sam. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading