UŽAS! Karić se plaši da ga je Šopićka zarazila, puna je polnih bolesti: Postoje kompromitujući snimci i slike Ivane sa raznim muškarcima!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić je priznao da je bivšu devojku Ivanu Šopić ostavio pošto je čuo, ali i video njene starije radove, te je shvatio da je bila intimna sa velikim brojem muškaraca. Njemu je to veoma zasmetalo, ali ga je i uplašilo, te se prijateljima poverio da sumnja da je dobio neku polnu bolest od nje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan i Ivana u Zadruzi

Naime, njih dvoje su vezu započeli u "Zadruzi", a iako su obećavali jedno drugom da će ostati zajedno i kleli se na ljubav uprkos svemu, nedavno su stavili tačku na ljubav, i to na insistiranje njegove porodice.

 

 

Šopićeva i Karić su se preksinoć prvi put suočili nakon što je on prekinuo ljubav s njom i rekao joj da se ne vraća u njegovu kuću, gde je spavala pet dana. Kako Srpski telegraf saznaje, pravi razlog što je Stefan ostavio Ivanu nisu njegovi roditelji, već njena burna prošlost. Njegov prijatelj tvrdi da je Stefan saznao opasne gadosti o njoj i da mu se nakon toga smučila.

- Čim je ona prešla prag njegove vile, mi smo mu svašta rekli i to sa sve dokazima. Video je Šopićkine i snimke i slike. Svestan je da je bila sa svima. Obelodanili smo mu užasne stvari. Ispričali smo mu kako je imala seks sa kim je stigla i da nije pazila, što je strašno opasno. Ivana je puna polnih bolesti i Stefan će obavezno morati da ide da se proveri da nije nešto zakačio od nje - kaže izvor blizak Kariću i dodaje:
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Karić: Da sam znao šta je sve radila, nikad ne bih bio s njom. Možda bih je samo je*ao sa zaštitom

- Stefanu nije bilo prijatno dok nas sluša, ali iskreno da ti kažem, nije bilo ni nama. Mnogo je glupo, mi smo svi ko braća. Bila je čak i sa nekim ljudima iz našeg društva pre Stefana, a to mu nije rekla. On je odmah rešio da je šutne i stavi tačku na odnos sa njom.

 

Prilikom gostovanja u emisiji priznao je kako je upravo njena promiskuitetnost razlog raskida.

 

- Meni su se te emocije koje sam imao tamo ugasile, počeo sam da pravim neke filmove, navodno sam prešao u rijalitiju preko trojice muškaraca s kojima je bila, ali nisam mogao. Saznao sam da te je dosta njih je*alo! Bolje da si bila mamina ćerka. Da sam znao neke stvari o Ivani, ne bih nikada bio s njom. Možda bih imao odnose sa zaštitom, ali ne bih bio sa njom, ona je dobra riba samo za krevet - rekao je Karić, a Šopićeva se ubacila:

- Hvala bogu, pa unutra nije bio njemu neki autoritet, tipa otac ili tako neko. Ćuti, debilčino, iskoristila sam te i šutnula.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Foto: youtube.com/pinktv

Osman: Ivana je bruka za ženski rod

Nakon ružnih reči upućenih Stefanovom ocu morali smo da pozovemo Osmana i utvrdimo da li je on zaista krivac, kao što Šopićeva tvrdi.

- Mala je sebi mnogo dala za pravo, uskoro je očekuje hladan tuš. Mog sina niko nije ponižavao niti će. Treba da bude srećna što je bar u rijalitiju bio s njom. Ne znam šta mu je bilo, ali dobro, dešava se da čovek pogreši. Ona najbolje zna da Stefan nije pi*kica, već pravi muškarac. Svakako više moj prag neće proći. Ivana je bruka za ženski rod šta je sve radila - rekao je Osman za Srpski telegraf.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan: Janjuš je Ivani turao četiri prstića

Stefan Karić je priznao da je unutar imanja u Šimanovcima radio na bebi sa Ivanom Šopić, ali da ne može da pređe preko afere sa Markom Janjuševićem. Osmanov naslednik nije krio koliko mu smeta što je njegova devojka pre njega imala seks-igrarije sa Crnogorcem, a sve mu je priznala kod njega u kući:

- Mi smo unutra i radili na bebi, eto, toliko da nisam bio iskren. Bio sam joj potpuno lojalan, ali preko nekih stvari nisam mogao da pređem iako sam sebe ubeđivao drugačije. Ispalo je da sam razmišljao glavom svih drugih, osim svojom. Ona nije bila iskrena, prvo za Janjuša. A napolju mi je ispričala sve, i to dok je spavala u mom domu. Rekla mi je da joj je Janjuš gurao četiri prstića.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Ivana: Raskinula sam sa svim Karićima

Ivana Šopić nije prestajala da proziva porodicu Karić, pa je jednog momenta rekla da su oni raskinuli umesto Stefana.

Starleta je bila vidno uzbuđena i nije mogla da sakrije koliko je razočarana u sve što se poslednjih dana izdešavalo.

- Ja sam sa Karićima raskinula kada sam se prvi put rastala od Stefana! Ispustio si mi ruku na pola puta! Dečko, postoji vaga, meni smeta što si ti sve redom poje*ao, ali ja te volim više od toga - odbrusila je Ivana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading