MILJANA PONOVO TRUDNA: Pomirila se sa Zolom pa otkrila da očekuju prinovu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić uključila se preksinoć u emisiju "Zadruga - narod pita" da bi prokomentarisala goste, a onda je otkrila nešto neočekivano.

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Zola i Miljana

Dok je razgovarala, priznala je da se pomirila sa Lazarom Čolićem Zolom budući da je pre nekoliko dana tokom uključenja izjavila da su se posvađali i da je ne zanima. Starleta iz Niša je saopštila u emisiji da je ponovo u drugom stanju sa svojim rijaliti-dečkom Lazarom, i to drugi put za dve godine.

- Pomirili smo se Zola i ja, ako dođem u prestonicu, ja ću da se maskiram jer ja imam 102,5 kilograma. Otkriću vam, moguće je da će biti još jedna prinova, da sam ponovo trudna - rekla je Miljana.

Ako dođem u prestonicu, ja ću da se maskiram jer imam 102,5 kilograma, otkrila je zadrugarka

Inače, Miljana je već bila trudna sa Zolom tokom boravka na velelepnom imanju prošle sezone i abortirala je, a izgleda da će u porodicama Kulić i Čolić uskoro biti veselja i da će mali Željko dobiti brata ili sestru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melissa

22.07.2020 08:51

Da li su poceli da rade ovo dvoje lencuga ili samo prave bebu? Miljana je pricala kako hoce da zaradi za Zeljka a sada izdrzava ovog parazita.