(FOTO) OSVANULA ŠOK PREPISKA IZMEĐU DEE ĐURĐEVIĆ I ENE JANJUŠEVIĆ: Pogledajte šta joj je rekla dok je Janjuš bio u Zadruzi, ZGRANUĆETE SE!

Autor:

Zadruga

21.07.2020

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik "Zadruge" Marko Janjušević Janjuš podigao je veliku prašinu kada je u rijalitiju započeo vezu sa Majom Marinković, iako kod kuće ima ženu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Dea Đurđević

Po izlasku iz rijalitija raskinuo je sa ljubavnicom, a najveći deo vremena provodi sa svojom ćerkom Krunom.

Ipak, veoma je aktivan na društvenim mrežama, pa je sada objavio zanimljivu prepisku.

On je pronašao poruke koje je na njegov profil na Instagramu poslala voditeljka Dea Đurđević, a obratila se njegovoj supruzi Eni i ponudila joj svoju pomoć ukoliko joj bilo šta bude trebalo, misleći da ona vodi njegov profil dok je bivši košarkaš u "Zadruzi".

- Dobro veče. Ne znam ko trenutno vodi Janjušev profil, nadam se da je u pitanju njegova supruga. Veliki pozdrav! Ja sam Dea Đurđević sa TV Pink, Janjuša poznajem iz emisije i sa žurki "Zadruge". Zaista bih volela da znate da sam Vam na raspolaganju za sve što treba, i Vi i Kruna. Mnogo pozdrava - napisala je Dea Eni 24. septembra prošle godine, kada je Janjuš već bio u "Zadruzi" skoro tri nedelje.

Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading