Stefan otkrio šokantne detalje o krahu ljubavne veze sa Šopićkom: Hteo sam da mi Ivana rodi decu, a onda smo shvatili da smo dva različita sveta!

Autor:

Zadruga

21.07.2020

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić plasirao se u samo finale takmičenja "Zadruge 3", najgledanijem rijalitiju na našim prostorima, a ljubavnu vezu sa Ivanom Šopić nije održao u spoljnom svetu, te su na odnos stavili tačku i raskinuli mirnim putem. O razlogu raskida i još mnogo drugih tema Stefan priča ekskluzivno za Rijaliti. Ivana Šopić je prva rekla u emisiji "Zadruga - narod pita" da vam je veza pred raskidom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan i Ivana

- Raskinuli smo u međuvremenu i to sporazumno, da tako kažem, najbolje je ovako za nas. Kada smo izašli u spoljni svet, malo nas je sve poljuljalo. Isprali su nam mozak od svega toga što se desilo unutra.

Ta ljubav je stvarno postojala, ali se ugasila zbog nekih naših stvari o kojima ne bih pričao. Jednostavno je ovako najbolje za nas. Dva smo sveta različita i samo toliko mogu reći.


Ona je bila i u vezi sa navijačima. Da li je možda to razlog raskida?
- Ne znam sa kim je bila niti me interesuje.
Da li ti je neobično sada kada si se ponovo vratio životu u spoljnom svetu i šta ćeš najviše nadoknaditi što nisi imao u "Zadruzi"?

Ovako je najbolje za Ivanu i mene jer smo imali neke nesuglasice, o kojima ne bih pričao


- Da, neverovatno mi je neobično i ne mogu uopšte da se adaptiram, sve mi je čudno. Svašta se izdešavalo u spoljnom svetu dok sam bio u rijalitiju. Mnogo prijatelja mi je dobilo decu, što mi je i te kako drago, tako da se mnogo toga i promenilo, kao da nisam bio pet godina sa njima, a ne deset meseci. Nadoknadiću to druženje sa njima koje sam izgubio za vreme rijalitija, tako da je to nešto što mi je najviše nedostajalo. I, naravno, moj pas, sa kojim ću se šetati po ceo dan.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Ti i Ivana ste pre raskida planirali da otpočnete zajednički život?

- Ivana i ja smo to planirali, a želeo sam i da se oženim njom i dobijem decu. Hteli smo da sačekamo malo da se stabilizuje sve ovo i da neke stvari rešimo. Imali smo neke planove koje smo i ona i ja morali da isteramo do kraja, ali, eto, kao što i čujete, nismo mogli zajedno. Različiti smo.
Šta nakon svega misliš o Ivi Grgurić i da li misliš da je objektivno zaslužila pobedu?
- O Ivi ne želim uopšte ništa da komentarišem, želim joj svu sreću sveta i to je to.

Ne bih ušao nikada sa ocem u "Zadrugu 4"


Za kog zadrugara/zadrugarku možeš reći da je najveći manipulator i licemer?
- Dosta ljudi unutra manipuliše, tako da ne bih mogao da izdvojim nekog da više manipuliše od ostalih. Bilo je dosta situacija u kojima su se i muškarci i žene nekako snalazili da isteraju po svom. Malo je spontanosti kod zadrugara i bila je dosta napeta atmosfera.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana

Šta ti se najviše dopadalo kod Ivane, a šta si želeo da promeniš u njenom ophođenju prema drugima?
- Kod Ivane mi se najviše dopadalo to što nema dlake na jeziku, veoma je inteligentna i nije glupa. To je nešto što mi se najviše sviđalo. Što se tiče njenog ophođenja prema drugima, bilo bi lepo da je mnogo tolerantnija. Ima previše tog kompleksa u sebi i to mi se nije sviđalo.

 Kija ima neke kriterijume sa kojom bi ja devojkom trebalo da budem u vezi


Kija smatra da zaslužuješ mnogo bolju devojku od Ivane. Da li te taj njen stav iznenađuje?
- Pa dobro, Kija ima neke kriterijume i neko mišljenje sa kojom bi ja devojkom trebalo da budem u vezi. Znam da Ivanu bije loš glas i ovde u gradu. Nadali smo se da će sve biti kako treba, ali su nam se putevi razišli.


Koja zadrugarka je bila najperfidnija i zbog čega?
- O tome ko je bio manipulator i najperfidniji nemam konkretan odgovor jer su mnogi bili neiskreni. Svi smo bili neiskreni u pojedinim situacijama, tako da, jednostavno, tamo moraš i da budeš malo lukav da bi opstao i da bi se provukao u nekim situacijama.


Da li bi ušao u "Zadrugu 4" sa Osmanom i pod kojim uslovima?
- Ne bih ušao nikada sa ocem u "Zadrugu 4". Veruj mi da ne bih i sada ušao bez oca zato što sad jednostavno tako razmišljam. Videćemo kad prođe neko vreme da li će mi se opet vratiti ta neka želja. Čuo sam ko sve ulazi i mislim da će biti jako dobra sezona. To mi je drago. Nadam se da će biti velika gledanost kao i kod ove. Ne razmišljam uopšte o "Zadruzi 4".

RepublikaFoto: youtube.com/TOXIC TELEVISION

Luna je bila surova prema Anabeli

Koga si više podržavao u svađama Lune i Anabele?
- Podržavao sam Anabelu. Ipak je ona majka i ima pravo da kaže šta god želi ćerki. Luna je u nekoliko situacija bila malo surova. Nisam podržavao Lunu u tome uopšte, već Anabelu.

Staniji nije trebalo da komentariše loše Ivanu

Ivana je ušla u otvoren sukob sa Kijom i Stanijom i palo je dosta teških uvreda. Da li si se osećao neprijatno kada si morao da smiruješ situaciju?
- Da, baš mi je bilo bez veze i neprijatno tada kad je to sve ispričala. Ja se slažem sa njom nekim delom da je trebalo da odbrani tu našu vezu u tim momentima jer se našla uvređenom. Ali, jednostavno, mora da shvati da moji prijatelji mogu meni da kažu šta god. To je njihovo mišljenje, a sada da li ću ja to da prihvatim ili ne, to je na meni. Niko ne može da mi vređa prijatelje i to sam joj dao do znanja. Staniju ne poznajem. Mislim da ona nije imala potrebu da komentariše bilo šta loše za Ivanu.

Foto: instagram.com/printscreen

 Iva se svuda mešala i to mi je odvratno

Iva je izjavila u emisiji "Narod pita" da je imala utisak da je mrziš. Kako bi ti njoj odgovorio na to i da li sumnjaš da je taj početak veze sa njom bio samo okidač da dospe u žižu javnosti?
- Ta devojka meni uopšte nije u mislima, ne razmišljam uopšte o njoj, a kamoli da je mrzim, i tamo je nisam mrzeo, samo mi nisu bile jasne neke stvari i zbog čega je morala da komentariše sve i celu vezu koju imam sa Ivanom. Svuda se mešala, koje god pitanje da su joj postavljali, ona je ustajala, to mi je bilo odvratno. Niko nju nije mrzeo. Ako joj je taj konflikt doneo pobedu, eto, drago mi je da se preko mene našla tu gde jeste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading