ŠOKANTNA PREDVIĐANJA PEVAČA: Gagi će ubiti Anabelu ako mu se ukaže prilika!

Autor:

Zadruga

20.07.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najiskusniji rijaliti-igrač na ovim prostorima bez kojeg "Zadruga" ne bi imala isti smisao Lepi Mića za Srpski telegraf daje prvi intervju po izlasku iz treće sezone.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela i Gagi

Pevač i najbolji rijaliti-taktičar otkrio je šta misli, ali i šta zna o svim zadrugarima koji su obeležili sezonu za nama.

Branio si Anabelu, da li misliš da je ona zaslužila pobedu?

- Ja nisam neko ko može da odluči ko će da pobedi, narod uvek bira onog koga želi. Ne glasa samo Srbija, ovo je regionalni rijaliti, eks-Ju. Anabela je neko ko je imao jaku priču, ali je kratko bila, to ju je koštalo plasmana. Na kraju se ona malo pogubila, pričala o fanovima, procentima. Pogubila je živce, naletela je na neke probleme.

Odnos Gagija i Anabele najčešće je bio komentarisan kao odnos nasilnika i žrtve, međutim, bilo je i onih koji su osuđivali nju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lepi Mića

- Muškarac je glava porodice, za sva posrnuća kriv je on. Narod ih je stavio u isti koš glasanja, žrtvu i nasilnika. To je katastrofa, nasilnik bio u prvih deset. Prisutna je ozbiljna šizofrenija u mozgu naroda.

Kako komentarišeš Lunin odnos s roditeljima, kao i to što je više bila uz dečka Marka nego uz majku?

- Luna bi za Marka prodala i mamu i tatu i sve. Rekla je Anabeli: "Možete da crknete, nećete me odvojiti od Marka". I crknite i je*ite se i pušite ku*ac, sve je to majci govorila. Jako se ružno ponaša prema majci. Anabela bi za nju život dala, poginula, sve joj učinila, a Lunu duboko boli ku*ac za Anabelu. Luna bi samo da kaže kako tata više nije takav i nije nasilnik.

 Mića: Ivana Šopić bi da se bogato uda, zapinje rukama i nogama da se uvali kod Karića

Da li smatraš da je Gagi bolji čovek ili je i dalje nasilan?

- On jeste to i on je takav, posle 15 godina Anabelu je gađao sa metar i po flašom u glavu. Šta bi bilo da ju je pogodio? Postupak je nasilan, ima nasilničke manire. Nije prestao da bude nasilnik, samo zavisi koliko ga ko isprovocira, taj može da ubije ako ga neko nagazi, samo Anabelu nije smeo pred kamerama.

Kako komentarišeš vezu Stefana Karića i Ivane Šopić?

- Stefan je neko koga sam zavoleo, ali za njega nije rijaliti. Previše ozbiljno je shvatio vezu sa Šopićkom, pogubio se. Njena neobjašnjiva želja i borba da ostane u vezi sa Stefanom jako je čudna. Stefan je nju iskreno zavoleo, mnogo je iskreniji u tom odnosu. On je svestan kako se ona i zaje*ava, al, s druge strane, komentariše njegovu kuću kako je lepa... U svakoj šali Ivane Šopić najmanje ima šale. I te kako razmišlja da se uda bogato, zapinje i rukama i nogama da se uvali u tu priču. Kada Stefan oženi Ivanu, ja ću da oženim Brendona.

RepublikaFoto: Jelena Simonović

Marko može da se voza na menjaču Lepog Miće

Da li se tvoj sukob s Markom nastavio i šta misliš o vezi Lune i Marka? I dalje govori da se njegov auto zove Lepi Mića.

- Duboko me zabole ku*ac za njihovu vezu. Dosadni su, ona svaki dan moli za ljubav, plače, njegov ego raste... matrica. Baš nek se izvoza dobro na menjaču Lepog Miće. Najomiljeniji Markov deo jeste menjač Lepog Miće, on to voli.... Marko je ljubavni taktičar, ući će u brak 2859. godine i trajaće brak oko 1.850 godina, i Luna će da moli svaki dan da taj brak opstane 2.000 godina.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš je je*ač na baterije, Maja je moralna gromada za njega

Šta kažeš o odnosu Janjuša i Maje?

- On bi da se je*e, a da mu ne uđe, da bude je*ač na baterije, da bude bogataš pijani, a nema pas za šta da ga ujede. On je predstavnik svoje porodice, majke, oca, sestara, braće, žene, dece... Obrukao ih je sve i sprdao se sa njima, a ne sa nama u "Zadruzi". To što misli da je neki je*ač, evo nek mi odgovore Ana Korać, Ivana i Maja čime ih je osvojio.

Depresijom u kojoj je 24 sata, čovek od dva metra se previje ko bedevija, ne zna se na šta liči i on je ispao glavni je*ač "Zadruge". Niskobudžetni švaler, polumuškarčina u pokušaju, to je on. U toj moralnoj kataklizmi dva odrona, njih dvoje koji su uradili sramne stvari, Janjus je u toj priči ostao dosledan odronizmu, dok je Maja ipak priznala sve. Maja je za Janjuša moralna gromada.

RepublikaFoto: Printscreen

Pešićka je pi*a sa 100 lica

S Jelenom Pešić si imao dobar odnos koji se do kraja rijalitija pokvario. Zbog čega?

- Ona me je najviše razočarala. Neko ko nikad nije rekao svoj zvanični stav, sedela je na dve stolice. Kad je Zorica vređala Jelenu, rekao sam joj svašta, iako sam sa Zoricom prijatelj dugo, a kada je Mensur mene izvređao najstrašnije, ona je ćutala. Pi*a sa 100 lica, prodala je sve prijatelje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Mina će izdati Mensura

Minu si mnogo branio, a kada je tebe napao Mensur, ona je ćutala.

- Mina i Mensur su za mene završili, ja Minu volim, ali njoj ništa nije sveto, ona će zbog ljubavi sve da proda kad su njene emocije u pitanju. A na kraju te priče će prodati i Mensura. Doživeo sam od njega najgoru salvu uvreda, a ona je ćutala i odobravala, u tom trenutku su oni za mene završili. Dečko je agresivan do bola. Imao je veliku šansu da pobedi, onog momenta kad se pomirio s njom na silu, tad je izgubio...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading