ZADRUGARKA UNAKAŽENA ZAVRŠILA NA VMA: Muž je brutalno ISPREBIJAO, oteo pare i POBEGAO!

Autor: Espreso, Republika

Zadruga

19.07.2020

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković, svojevremeno je harala muzičkom scenom, pesmama "Ljubila sam varalicu", "Putuj srećo", "Otrove moj", "Zumbuli cvatu", zadužila je naciju na doživotno poštovanje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sada je u rijalitiju napadaju zašto je tako nešto sebi dozvolila, povlačenje od rijalitija do rijalitija i neprimereno ponašanje, njene kolege karakterišu kao tamniju stranu esnafa. A onda je ona bila prisiljena da rasvetli svoju tamniju stranu života pa je pomenula život sa svojim suprugom muzičarom Kemalom Omerhodžićem. S njim se venčala 1977. godine.

Zorica kaže da ju je tukao bezočno i brutalno, sve zbog ljubomore. Godine 1987. završila je na traumi na VMA u Beogradu, a on uzeo pare i otišao.

Ona bez igde ičega kopala, orala, radila sve i svašta. I eto, desio joj se hit „Mirno spavaj nano“ koji joj je dosta pomogao u tom periodu.

– Pesma koju je na Lepinu žalost, a moju radost, ona odbila, a ja prihvatila. Lepa i danas govori da ne može prežaliti što je odbila uzeti tu pesmu – priča Zorica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading