(VIDEO) BOLESNO! Gagi "prodavao" Lunu: OVOM zadrugaru nudio POLNI ORGAN svoje ćerke!

Autor:

Zadruga

17.07.2020

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku sinoćne emisije "Zadruga - Narod pita" uključila se obožavateljka Lune Đogani, koja je imala pitanje za Marka Đedovića. Poznato je da Luna i Đedović nisu u dobrim odnosima, a gledateljka je otvoreno priznala da je prestala da bude Lunina podrška zbog užasavajućih reči koje je izgovorila za ljude koji su je doveli do pobede u "Zadruzi 2".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi Đogani

Mnogi se pitaju zašto je Anabela ušla, ja sam te Gagi pratila na strimovima i kao danas te gledam, jednu nogu si digao gore i toliko si ispluvao ženu, toliko si pričao o Anabeli, da je to bilo strašno, znaš i sam šta si sve rekao, a da ne pričam šta se sve dešavalo.

Vi je niste ostavljali na miru. Da li ja kao neko ko je podržavao Lunu, utrošila i vreme i novas, mogu da podnesem tužbu da sve svoje finansije vratuim. Imala bih pitanje za Đedovića. Luna je mene javno, koju je doveo na to mesto, nahranila g******? - upitala je gledateljka.

- Ne podleže to zakonskim merama, vi ste je podržavali, ali ste prestali, jer je pokazala pravo lice. Vi ste očekivali da takve osobe imaju morala, svi treba da je osudimo zbog toga što je uradila. Mislim da je to njoj veća kazna nego bilo koji dinar! Ova budaletina (Gagi) u toku svađe Lune i mene rekao da mogu da joj poližem polni organ. Njen otac nudi polne organe na tacni, ti nisi normalan čovek! Vi da se volite ne biste se j*bali kao mršave svinje, jesi li imao erekciju na to? Bolesniku bolesni, ja sam te gledao svojim očima da si gledao ćerku dok joj Miljković trljao polni organ, ti si sebe predstavio u pravom svetlu. Vas treba ponižavati i vređati! Ćerka ti je kanta - odgovorio je Đedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deda Čeda

18.07.2020 11:05

Ali nudio besplatno.