Jeziva izjava Lune Đogani o majci: Anabela je bolesna, hoće da gleda moje i Markove intimne snimke!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas i Luna Đogani bile su gošće u emisiji "Zadruga narod pita", gde su se ponovo posvađale, pa je pevačici zbog toga pozlilo i završila je u suzama. Kako se Đoganijeva prema majci ophodila veoma ružno, te pominjala Andreja, Atijasova joj nije ostala dužna, te je otkrila koliko para Luna duguje očuhu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Anabela

Naime, ovo je bio prvi javni duel majke i ćerke nakon što se 11. jula zvanično završila "Zadruga 3", u kojoj su obe bile učesnice. Njihov odnos podelio je javnost. Neki su žigosali ćerku, a neki majku. Jedna od gledateljki, koja se među prvima uključila u program, nagrdila je Atijasovu, što je Luna samo nemo posmatrala.

- Vi se udružujete sa ljudima koji su napadali vašu ćerku. Lunu treba prvo da obrazujete. Šta je ona naučila iz tih privatnih škola? Vi ste jako nesavesni roditelji. Deci ste kupovali ljubav parama. Mislim da ste jako loši roditelji! Nemojte dete da napadate zbog Marka Miljkovića! Ti si nemoralna! Reci mi zašto te ne vole Atijasovi? Što si mu oduzeli sve zbog tebe? Ti nisi dobra - nastavila je gledateljka da vređa, Luna se smeškala, a onda je Anabela prekinula, pa rekla svoje.

- Ja ne zaslužujem da živim, ubijte me! Istina, morala sam da platim da bi me ćerka volela! Jeste, videli smo kako se ponaša. Marko, evo ovom prilikom te molim, prevaspitaj je, nauči je! Ne mogu da ubeđujem u nešto što nije istina, zaista ne želim to - rekla je Atijasova, pa se osvrnula na Andreja i progovorila o njihovoj situaciji sa suzama u očima:

- Andrej i ja smo u odličnim odnosima. On je mene izdržavao do septembra, od tada sam bila jadna, molila sam ćerku da me izdržava, ona mi je, koliko je mogla davala, posle sam joj vratila sve te pare! Evo, Luna je Andreju dugovala 33.000 evra. Duguje i još, ali to nema veze. Vi je branite, a ona je drvlje i kamenje na tog čoveka. Inače, taj Andrej, za kojeg je moja ćerka svašta izgovorila, pa se posle pravdala da joj je žao, bio je tu za nju kao otac, ne kao očuh. Zbog nje i njenog nepromišljenog i brzog jezika je Andreju dolazila socijalna služba na vrata. Sve je to on doživeo zbog njenih gluposti. Realno smo dno dna svi zajedno.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Luna i Anabela u svađi

Kako je emisija dalje tekla, tenzija je sve više rasla, a Anabeli je u jednom momentu pozlilo, pa je rekla kako počinje da se guši, a nema pumpicu kod sebe. U jednom momentu je čak počela da plače i nije prestajala, na šta Luna nije davala ni dva posto, samo ju je u jednom trenutku pitala:

- Je l' tebi smeta što me ljudi ne pljuju, nego me hvale, pa moraš ti da me uništavaš? Ispada da si ljubomorna na mene. Ne mogu da verujem da se sa svojom majkom takmičim ko će da dobije više pohvala.

Anabela nije mogla da veruje šta čuje:

- Zakuni se da tako zaista misliš? Ja molim moju podršku da ne govori ništa loše za moju ćerku, kao što tvoja podrška kaže da sam ja nikakva majka i da sam zla.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

Anabela Atijas je jednog momenta zatražila od ćerke Lune da joj da svoj telefon ako sme, a ova je to odbila.

Anabela: Ti imaš veliku podršku da se tako ponašaš prema meni. Hajde, daj mi telefon ako smeš.

Luna: Neću. Da gledaš moje intimne poruke sa mojim dečkom. Što bih se ja pravdala bilo kome. Marko i ja se ne dopisujemo, živimo zajedno.

Anabela: Ja sam mislila da joj neko daje instrukcije preko telefona. Sve se prebacuje na mene. Bila je ona kod mene, ali nismo pričale, gurnuto je sve pod tepih sa moje strane.

Marko: Luna i ja planirano svadbu!

Marko Miljković je, gostujući u emisiji "Premijera" na TV Pink, otkrio da on i Luna Đogani planiraju da se venčaju.

Iako je do sada bio kategoričan u izjavama kako nema ništa od svadbe i kako je ona još mlada za to, sada je promenio priču.

- Želim da sve svađe sad zaboravimo i uopšte ne pominjemo to. Da se ponašamo kao da je bila neka vrsta glume, eto, tako smo pokušali da se dogovorimo. Imamo planove, a svadba... Pa dogovaramo se, planiramo, ali polako - dodao je Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlada

17.07.2020 09:06

Hoće i da se druži sa vama. Kako ste se očuh, Anabela i Luna družili i zajedno pušili na krevetu.

Odgovori 17 3