IVA PROGOVORILA O BIVŠEM DEČKU: Stefan Karić bi voleo da me nema

Autor:

Zadruga

14.07.2020

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je u nedelju uveče u studiju pobednicu "Zadruge 3" Ivu Grgurić, koja je tom prilikom progovorila o odnosu sa bivšim dečkom Stefanom Karićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan Karić i Iva Grgurić

U toku emisije pušten je prilog ljubavnog odnosa Hvratice i sina Osmana Karića, koji je starleta prokomentarisala.

 

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Ja sam od samog starta sumnjala u to da je sve fejk, zato sam blokirala emociju da odu dalje od tih famoznih 10 odsto. Stefan mene jeste privukao tim gospodskim karakterom i mirnoćom, što u poslednje vreme mislim da je izgubio. Mislim da partner sa kojim si iz tebe izvlači ili najbolje ili najgore - rekla je Grgurićeva, a onda je dodala kako je imala osećaj da bi Stefan bio srećan da je nema:

 

- Osećala sam da je podignuta kočnica. Mislim da je ljut i gnevan na mene. Ja njemu i Ivani želim svu sreću u budućnosti, ali bolelo ga je što su udarali na tu vezu, pa je zbog tog gneva udarao na mene. Kao da je hteo da me nema više, tako sam se osećala. Moje mišljenje je da je bila neka mala doza emocije prema meni, ali da je krenulo iz računice. Drago mi je da maska pada, pa makar i pred kraj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading