Samo što je izašla iz Zadruge, Jelenu Pešić sačekale UŽASNE VESTI: Sekiram se, moj brat...ima samo 37 godina...

Autor: Informer

Zadruga

13.07.2020

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga...

Foto: Printscreen
Jelena Pešić

Zadrugarka Jelena Pešić moglo bi se reći da jedna od retkih zadrugarki kojoj učešće nije propraćeno skandalima, kao većini bivših stanara Bele kuće.

Oglasila se i podelila utiske nakon superfinala, a pritom je otkrila nešto što ju je malo uplašilo.

– Peca mi se malo razboleo, ima temperaturicu, sekiram se. Biće valjda sve okej. Ima 37, plašim se. Videću sutra ujutru da vodim mamu i njega na testiranje – rekla je Jelena na samom početku razgovora.

O SUPERFINALU

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Jelena

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Ja sam presrećna, zadovoljna plasmanom i produkcijom, ostalim zadrugarima i televizijom Pink. Navijala sam za Mensura, al i Iva je okej, nije mi problem da je bilo ko pobedio.

ŠTA BI URADILA DRUGAČIJE U ZADRUZI

– Da sam htela da se igram, igrala bih se. Bila sam na ivici da počnem rijaliti igre, sve mi je bilo jasno, ali nisam htela da budem kao svi oni tamo. Neću da me stavljaju u koš sa mnogima. Mogla sam svašta nešto, ali nisam.

O MARKU MILJKOVIĆU

– Meni je Marko bio super prijatelj, nikada nije pokazivao te neke znake. Bio je super prema meni, drugari smo. Drago mi je da je i Luna to shvatila. Priče su se pravile, ja sam mogla sve da okrenem u svoju korist. Ipak, nisam želela time da se bavim, neću da kaljam obraz. Imala sam predrasude o rijalitiju pre ulaska, sada sam ponosna sa kakvom televizijom sam sarađivala – rekla je Pešićeva za kraj razgovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading