Edovoj sreći nema kraja: Ponovo sa decom, Zilha "spustila loptu"!

Autor: Pink.rs

Zadruga

10.07.2020

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Shvatio je šta je najbitnije!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edis Fetić

Edis Fetić je konačno, nakon nekoliko meseci provedenih u rijalitiju "Zadruga 3", video decu.

- Kod kuće sam, evo iskoristio sam priliku da se naspavam što tamo nisam mogao. Sada je pet sati, a do sada nisam ni uzimao telefon u ruku, maksimalno se opuštam. Mogu da kaže i da sam veoma srećan danas, jer su mi stigli klinci, došla su moja deca. Veoma nam je lepo zajedno, poželeo sam ih i oni mene - izjavio je on za "Alo".

- Bukvalno su mi na glavi, penju se, pužu po meni. Mnogo sam srećan sa njima, sada samo na njih mislim.

- Ne, nismo se sreli (prim.aut. Zilha, supruga) i ja, nema potrebe, deca su tu to je bitno. Danas sam se prošetao gradom, sve je u redu, tu su moji prijatelji, niko mi ništa nije rekao, svakog čuda za tri dana - dodao je Edis, da bi se potom osvrnuo na reakcije roditelja na njegovo učešće u rijalitiju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edis Fetić

- Nisu zadovoljni, šta da kažem, ali nisu me kritikovali, samo su izneli svoje mišljenje. Oni znaju da sam ja odrastao, zreo muškarac i da nema tu šta da se priča.

Kada je reč o Dragani Mitar, Fetić ističe da trenutno ne razmišlja o njoj.

- Sada samo razmišljam o mojoj deci, oni su mi u mislima. Sve ostalo, moraće da sačeka, da se saberu utisci, da se sve slegne, pa ćemo videti. Tamo su osećanja pomešana, to je rijaliti, ovde će sve biti lakše - zaključio je dojučerašnji zadrugar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading